Dit 13 jaar oude meisje was het “mooiste meisje van de klas” – 5 jaar later laat ze de waarheid ze achter haar fotos!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Margherita Barbieri is nog maar 18 jaar oud, maar heeft al heel veel ups en downs meegemaakt in haar leven. Nu doet dit engelse meisje voor het eerst haar verhaal, door middel van een aantal privé fotos, om mensen in dezelfde situatie te kunnen helpen. …

Dit 13 jaar oude meisje was het “mooiste meisje van de klas” – 5 jaar later laat ze de waarheid ze achter haar fotos! Lees verder »

Margherita Barbieri is nog maar 18 jaar oud, maar heeft al heel veel ups en downs meegemaakt in haar leven.

Nu doet dit engelse meisje voor het eerst haar verhaal, door middel van een aantal privé fotos, om mensen in dezelfde situatie te kunnen helpen.

Toen ze jong was droomde Margherita ervan om een professionele ballet danseres te worden. Ze had een erg goed leven. ze was mooi, had veel vrienden, en was erg populair.

Maar helaas had Margherita een hele strenge dans instructeur, die zei dat ze te gezet was om succesvol te worden in ballet.

Deze instructeur ging zelfs zo ver dat hij tegen haar zei dat haar dijen veelste dik waren.

Deze opmerkingen zorgden ervoor dat deze veel belovende ballerina op een heel streng dieet ging om af te vallen.

Margherita was vastberaden om ervoor te zorgen dat haar lichaam haar niet in de weg zou zitten bij het behalen van haar droom. Om haar droom te verwezenlijken, verminderde ze haar calorie innamen, maar zodanig dat ze maar 140 calorieën per dag at.

1

Wil je dit aangrijpende verhaal verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven