Meisje (3) kreeg een kus van familielid, wat tot rampzalige gevolgen kan leiden. Elke ouder moet dit weten!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Eerst zag het gezichtje van Sienna Duffield (3) uit het Engelse Gloucester er nog prachtig uit, maar de volgende dag zat het vol pijnlijke zweren. Ze kon niet meer eten en haar kleertjes zaten vol met bloed en etter. Na vele onderzoeken kwamen ze achter …

Meisje (3) kreeg een kus van familielid, wat tot rampzalige gevolgen kan leiden. Elke ouder moet dit weten! Lees verder »

Eerst zag het gezichtje van Sienna Duffield (3) uit het Engelse Gloucester er nog prachtig uit, maar de volgende dag zat het vol pijnlijke zweren. Ze kon niet meer eten en haar kleertjes zaten vol met bloed en etter.

koortslip-baby

Na vele onderzoeken kwamen ze achter de oorzaak: het meisje had het herpesvirus opgelopen na een kus van een familielid met een koortslip.

Het verschrikkelijk verhaal over het Engelse meisje begon in oktober 2015. Door een kus van een familielid kreeg Sienna een ernstige infectie. Ze kreeg pijnlijke zweren in haar mond, die zich nadien verspreidden naar haar kaken en boven haar ogen.

Ga naar de volgende pagina om verder te lezen en om erachter te komen wat je ertegen kan doen..

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven