Dit 3-jarige jongetje verslikt zich in een popcornpit, 6 maanden later moeten zijn ouders hem vaarwel zeggen!

Wist je dat volgens de “American Academy of pediatrics”, verstikking één van de grootste doodsoorzaken zijn voor kinderen onder de drie? Alledaags voedsel zoals druiven, worstjes en popcornpitten zijn één van de grootste valkuilen. Volgens de “American Academy of Pediatrics” zouden ouders dit voedsel pas aan hun kinderen moeten geven vanaf 5 jarige leeftijd. Er …

Dit 3-jarige jongetje verslikt zich in een popcornpit, 6 maanden later moeten zijn ouders hem vaarwel zeggen! Lees verder »

Wist je dat volgens de “American Academy of pediatrics”, verstikking één van de grootste doodsoorzaken zijn voor kinderen onder de drie?

Alledaags voedsel zoals druiven, worstjes en popcornpitten zijn één van de grootste valkuilen. Volgens de “American Academy of Pediatrics” zouden ouders dit voedsel pas aan hun kinderen moeten geven vanaf 5 jarige leeftijd.

Er is niks meer aangrijpende dan de dood van een kind.

Rouwen is hierom dan ook een noodzakelijk en natuurlijke reactie op het verliezen van een kind of een naaste. Maar soms geeft de hoop dat de dood van hun kind vergelijkbare tragedies kunnen voorkomen, een gevoel van comfort voor de ouders.

Mirranda Grace Lawson is een klein meisje die overleed in november 2016, zes maanden nadat ze stikte in één klein popcornpitje.

Sinds de tragische dood van hun dochter. Zorgen haar ouders voor aandacht voor het verstikkingsgevaar onder kleine kinderen.

Allison Lawson, de moeder van Mirranda vierde thuis haar verjaardag met haar man Patrick, en hun kinderen toen het ondenkbare gebeurde.

“Aan het einde van Allison’s verjaardag, rende Mirranda naar de woonkamer toe.

Met grote ogen en geen geluid, leek het wel alsof de tijd even stil stond.

Dat waren de laatste momenten die ze met Mirranda deelde voordat Mirranda op de grond viel; ze keken in haar mond, maar daar was niks; Dus Patrick begon met reanimatie.

De ambulance kwam aan. Mirranda’s hart was gestopt.”

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven