6 Broers worden gepest vanwege hun lange haar. De reden waarom ze het doen is hartverwarmend!

Ook al word het steeds gebruikelijker voor jongens om lang haar te hebben en voor meisjes om kort haar te hebben, vinden sommige mensen dit nog altijd moeilijk te accepteren. Phoebe Kannisto woont in New York en heeft een groot gezin. Ze heeft een 10-jarig zoontje, een 8-jarige tweeling, 5-jarige drieling en een 2 jaar …

6 Broers worden gepest vanwege hun lange haar. De reden waarom ze het doen is hartverwarmend! Lees verder »

Ook al word het steeds gebruikelijker voor jongens om lang haar te hebben en voor meisjes om kort haar te hebben, vinden sommige mensen dit nog altijd moeilijk te accepteren.

Phoebe Kannisto woont in New York en heeft een groot gezin. Ze heeft een 10-jarig zoontje, een 8-jarige tweeling, 5-jarige drieling en een 2 jaar oude dochter.

Elke keer dat deze 7 kinderen over straat lopen, weet je gewoon dat ze nagekeken zullen worden. Maar als alle jongens ook nog eens lang haar hebben, kunnen ze nog meer extra aandacht verwachten.

Wat deze mensen niet weten over de jongens is dat ze zelf ervoor gekozen hebben om hun haar lang te laten groeien om een speciale reden.

Het begon allemaal toen een vriend van de familie overleed aan kanker. De drie oudste broers die ongeveer dezelfde leeftijd hadden als hun verloren vriend, wouden iets doen om anderen kinderen in hun strijd tegen kanker te helpen.

De drie oudste broers begonnen 2 jaar geleden met hun haar te laten groeien, zodat ze het konden doneren aan het goede doel “Children With Hair Loss”.

Al snel wouden de jongere broertjes ook helpen, en begonnen de zes broers met hun haar lang te laten groeien voor het goede doel. Dit was niet makkelijk, en de jongens werden vaak gepest door anderen kinderen. De meeste volwassenen hadden hier meer begrip voor, helemaal toen ze te horen kregen waarom ze het deden.

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven