6 broers worden gepest vanwege hun lange haar de reden waarom ze het doen is hartverwarmend

6 Broers Worden Gepest Vanwege Hun Lange Haar. De Reden Waarom Ze Het Doen Is Hartverwarmend!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Ook al word het steeds gebruikelijker voor jongens om lang haar te hebben en voor meisjes om kort haar te hebben, vinden sommige mensen dit nog altijd moeilijk te accepteren.

Phoebe Kannisto woont in New York en heeft een groot gezin. Ze heeft een 10-jarig zoontje, een 8-jarige tweeling, 5-jarige drieling en een 2 jaar oude dochter.

Elke keer dat deze 7 kinderen over straat lopen, weet je gewoon dat ze nagekeken zullen worden. Maar als alle jongens ook nog eens lang haar hebben, kunnen ze nog meer extra aandacht verwachten.

6 Broers Worden Gepest Vanwege Hun Lange Haar. De Reden Waarom Ze Het Doen Is Hartverwarmend!

Wat deze mensen niet weten over de jongens is dat ze zelf ervoor gekozen hebben om hun haar lang te laten groeien om een speciale reden.

Het begon allemaal toen een vriend van de familie overleed aan kanker. De drie oudste broers die ongeveer dezelfde leeftijd hadden als hun verloren vriend, wouden iets doen om anderen kinderen in hun strijd tegen kanker te helpen.

De drie oudste broers begonnen 2 jaar geleden met hun haar te laten groeien, zodat ze het konden doneren aan het goede doel “Children With Hair Loss”.

Al snel wouden de jongere broertjes ook helpen, en begonnen de zes broers met hun haar lang te laten groeien voor het goede doel. Dit was niet makkelijk, en de jongens werden vaak gepest door anderen kinderen. De meeste volwassenen hadden hier meer begrip voor, helemaal toen ze te horen kregen waarom ze het deden.

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

35560cookie-check6 broers worden gepest vanwege hun lange haar de reden waarom ze het doen is hartverwarmend

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven