6 gebruikelijke etenswaren en medicatie die je nooit moet combineren!

6 Gebruikelijke Etenswaren En Medicatie Die Je Nooit Moet Combineren!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Medicijnen zouden ons gezonder en beter moeten laten voelen, maar soms kunnen bepaalde medicatie juist een tegengesteld effect hebben en schadelijk zijn voor onze gezondheid. Om deze reden is het belangrijk om altijd de bijwerkingen van de medicijnen die je neemt te controleren, en te kijken naar welke activiteiten je beter kunt vermijden.

Wist je dat sommige gebruikelijk voedsel ook een negatief effect kan hebben op de werking van medicijnen, en zelfs in sommige gevallen kan hierdoor de medicatie zelfs erg gevaarlijk worden? Dit gaat niet alleen om junk food, maar dit gaat voornamelijk om voedsel dat wij als gezond beschouwen.

Het beste is om altijd eerst met de dokter te gaan praten over welk voedsel je moet vermijden tijdens een medicatie kuur. Maar ik hoop dat deze informatie jullie helpt om veilig te blijven en geen vergissingen te maken!

Als je deze pillen regelmatig neemt….
6 Gebruikelijke Etenswaren En Medicatie Die Je Nooit Moet Combineren!
….Vermijd dan grapefruit!
6 Gebruikelijke Etenswaren En Medicatie Die Je Nooit Moet Combineren!

Het consumeren van grapefruit is in vele opzichten goed voor je, maar als je dit eet terwijl je aan Viagra zit kan dit dodelijk zijn! Grapefruit bevat een substantie die voorkomt dat het medicijn afbreekt in je lichaam. In het ergste geval kan dit leiden tot een myocardiaal infarct.

Volgens de “Harvard Family Health Guide” kan grapefruit de concentratie van het medicijn vergroten, waarbij mensen met een cardiovasculaire ziekte een extra groot risico lopen.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

22280cookie-check6 gebruikelijke etenswaren en medicatie die je nooit moet combineren!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven