Deze 7-jarige maakt een beloften aan zijn opa – Dan klopt er 20 jaar later iemand op zijn deur

De relatie tussen grootouders en kleinkinderen is iets wat erg speciaal is. Ze hebben vaak een band die gelijktijdig begint met de band tussen ouders en kinderen. Voor KC Schafer was de band met zijn opa Charlie de belangrijkste band in zijn leven – en toen hij klein was maakte hij een beloften aan zijn …

Deze 7-jarige maakt een beloften aan zijn opa – Dan klopt er 20 jaar later iemand op zijn deur Lees verder »

De relatie tussen grootouders en kleinkinderen is iets wat erg speciaal is. Ze hebben vaak een band die gelijktijdig begint met de band tussen ouders en kinderen.

Voor KC Schafer was de band met zijn opa Charlie de belangrijkste band in zijn leven – en toen hij klein was maakte hij een beloften aan zijn opa.

Twintig jaar later, zou hij op de deur van zijn opa kloppen en zeggen dat het tijd was voor hem om zijn beloften na te komen.

Toen KC Schafer nog maar een paar jaar oud was, gingen zijn ouders scheiden, en hij en zijn moeder gingen samenwonen met zijn opa Charlie.

Opa Charlie en KC brachten ontelbaar aantal uren samen door op excursies en activiteiten. Charlie werd als een vader voor KC.

“Ik bracht zoveel tijd met hem door. Hij heeft me gemaakt tot de man die ik vandaag de dag ben,” vertelde KC aan Inside Edition.

KC keek erg tegen zijn opa op – en toen hij zeven jaar oud was, maakte KC een beloften aan zijn opa die zijn hart verwarmde. KC zei dat als hij ging trouwen, dat zijn opa zijn getuigen zou zijn, iets waar Charlie erg blij mee was, maar verder niet meer bij stilstond.

“Ik dacht dat hij gewoon maar wat zei op zo’n jonge leeftijd. Ik had hier niet veel aandacht aan gegeven,” verteld Charlie.

Jaren gingen voorbij en KC groeide op. Hij ontmoette een vrouw genaamd Sarah, en een paar jaar later besloten ze te gaan trouwen. Ook al was KC pas zeven toen hij de beloften maakte aan zijn opa, wist hij wat er zou gaan gebeuren.

Hij ging naar zijn 90 jaar oude opa toe om zijn beloften van 20 jaar geleden na te komen.

Charlie was geschrokken, maar bedankten hem om het feit dat hij zijn getuigen mocht zijn.

Op 15 april, trouwden Sarah en KC, en naast hem stond zijn trotse opa op één van de belangrijkste dagen van het leven van zijn kleinzoon.

Dit verhaal verwarmde mijn hart en ik ben zo blij dat KC deze grote dag kon meemaken samen met Charlie.
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven