Deze alleenstaande moeder wordt voor heks uitgemaakt nadat ze zwanger is van 8 kinderen – Maar kijk maar eens hoe dit gezin er 8 jaar later uitziet

Natalie Suleman staat ook wel bekend als de “Octomom”, door haar bevalling van een achtling. Deze wonderbaarlijke bevalling vond plaats in 2009 door middel van kunstmatige inseminatie. Natalie droomde altijd al van een groot gezin, maar had zich nooit voorgesteld dat het zo groot zou worden. Later beschreef ze zichzelf ook als “jong, stom en …

Deze alleenstaande moeder wordt voor heks uitgemaakt nadat ze zwanger is van 8 kinderen – Maar kijk maar eens hoe dit gezin er 8 jaar later uitziet Lees verder »

Natalie Suleman staat ook wel bekend als de “Octomom”, door haar bevalling van een achtling.

Deze wonderbaarlijke bevalling vond plaats in 2009 door middel van kunstmatige inseminatie.

Natalie droomde altijd al van een groot gezin, maar had zich nooit voorgesteld dat het zo groot zou worden. Later beschreef ze zichzelf ook als “jong, stom en egoïstisch”, omdat ze bij lange na niet voorbereid was voor zo’n groot gezin. Het was op dat moment dat de media hun heksenjacht begon.

Natalie denkt dat een verpleegster stiekem de media heeft ingelicht, vanwege haar bijzondere bevalling.

De nieuwe moeder werd al snel overal achterna gezeten door verslaggevers en fotograven – en zag haar gezicht al gauw als voorpagina bij verschillende bladen.

Na haar kraamverlof, wou ze al snel terugkeren naar haar oude leven. Natuurlijk is het opvoeden van 8 kinderen geen pretje, daarom besloot ze haar leven te publiceren, om geld te kunnen verdienen van fotos en interviews.

Vandaag – 8 jaar later – staat Natalie opnieuw weer in de schijnwerpers. De moeder van 8 had een slechte reputatie gekregen omdat ze de publiciteit van haar kinderen gebruikt zou hebben puur uit voor het geld, om deze reden besloot ze mee te doen aan een aflevering van de populaire medische televisie show “The Docters” om haar naam te zuiveren.

Bekijk nu hieronder een fragment van de tv show:
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven