Ze baart haar derde kind – maar dan zien de doktoren iets tussen haar benen, en moeten razendsnel handelen

Ze Baart Haar Derde Kind – Maar Dan Zien De Doktoren Iets Tussen Haar Benen, En Moeten Razendsnel Handelen!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Angie en haar man Gino, hadden al twee kleine jongens toen ze het goede nieuws te horen kregen. Ze zouden nog een kind krijgen.

Ze hoopten op een meisje, dus ze waren aardig verrast toen ze erachter kwamen dat Angie niet één of twee, maar drie meisjes in haar buik droeg!

Ze noemde de kleintjes Daniella, Camilla en Anabella. Maar net als alle andere geboorten van meerdere kinderen tegelijkertijd, was er een gevaar op complicaties. Twee van de foetussen deelden één placenta en liepen het risico op ontwikkelingsachterstanden. De doktoren waren van mening dat de twee babies geboren zouden worden met onderontwikkelde longen en een hersenbloeding.

Terwijl er enige tijd passeerde, kwamen de doktoren er na enige tijd achter dat één van de twee babies in de gedeelde placenta te weinig vloeistof krijg, terwijl de andere juist teveel kreeg.

Ze Baart Haar Derde Kind – Maar Dan Zien De Doktoren Iets Tussen Haar Benen, En Moeten Razendsnel Handelen!

Uiteindelijk toen Angie in haar 27ste week van haar zwangerschap was, werd ze gedwongen om naar het ziekenhuis te gaan om onder toezicht gehouden te worden. Ze wou niet weg van haar familie, maar had helaas geen keus.

“Er kan van alles gebeuren tussen nu en de tijd dat ik moet bevallen,” zei Angie vanuit haar ziekenhuisbed.

Als we de familie in de video ontmoeten, is het bijna zo ver. Om 3:54 brengen de doktoren Angie naar de verloskamer. Het is tijd voor hun drie kleine sterretjes, zoals Gino ze noemt, om de wereld te betreden.

Ik heb nog nooit zo’n persoonlijke voorstelling gezien van een drievoudige geboorte. Het is echt een wonder!

https://youtu.be/0aIHgQJgl_g

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

40580cookie-checkZe baart haar derde kind – maar dan zien de doktoren iets tussen haar benen, en moeten razendsnel handelen

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven