Ze ligt op sterven door kanker – Maar dan krijgt ze bezoek van een dierbare vriend.. Tranen in mijn ogen!

Ze Ligt Op Sterven Door Kanker – Maar Dan Krijgt Ze Bezoek Van Een Dierbare Vriend.. Tranen In Mijn Ogen!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Toen ik 18 was, belde m’n zusje me toen ik op school zat. Iets wat ze nog nooit gedaan had, dus ik dacht dat het wel belangrijk moest zijn, en ik ging naar de gang om op te nemen.

Mijn neefje, die pas 2 jaar oud was, had een vernietigende diagnose gekregen, hij had kanker in zijn hersenen. Maar dankzij een van de beste hersenchirurgen wist hij deze ziekte te overkomen en is hij nu kankervrij. Vanaf het moment dat we wisten dat hij kanker had, totdat het moment dat hij genezen was, was echt ondraaglijk.

Het enige wat ons erdoorheen hielp was het feit dat we elkaar hadden. Dit heeft me een hele belangrijke les geleerd: Familie – en dan bedoel ik elk familie lid, is een groot geschenk!

Kanker is een verwoestende ziekte die vaak moeilijk te constateren is. En vaak blijft het zolang onopgemerkt, dat wanneer de diagnose wordt gesteld het al veel te laat is.

Toen Rejane Chili te horen kreeg dat ze kanker had was ze 49 jaar oud. Tegen de tijd dat de dokters de diagnose hadden gesteld was het al ver uitgezaaid, en een paar weken later realiseerde Rejane en haar familie ook dat ze het ziekenhuis niet zou verlaten.

Rejane’s hele familie bleef aan haar zijde, op een familie lid na dan, die opvallend ontbrak. Dit was Rejane’s geliefde hond Ritchie.

Ze Ligt Op Sterven Door Kanker – Maar Dan Krijgt Ze Bezoek Van Een Dierbare Vriend.. Tranen In Mijn Ogen!

Zoals alle dierenliefhebbers onder ons weten, zijn honden ook familie. Maar helaas was Ritchie niet welkom in het ziekenhuis, en was Rejane te ziek om hem te bezoeken.

Maar toen Rejane’s gezondheid drastisch achteruit ging, vonden de dokteren dat het gepast zou zijn dat ze Ritchie nog een laatste keer zou kunnen zien.

Ondanks de strenge regelgeving van het ziekenhuis, wouden ze een uitzondering maken voor Ritchie, dit schreef de Braziliaanse krant Globo.

Ze Ligt Op Sterven Door Kanker – Maar Dan Krijgt Ze Bezoek Van Een Dierbare Vriend.. Tranen In Mijn Ogen!

De doktoren vroegen aan Rejane’s zoon, Tiago of hij Ritchie kon halen, en ze brachten Rejane naar een speciaal ingerichte kamer voor dit speciale bezoek.

Tiago stapte met Ritchie in een taxi en gingen snel naar het ziekenhuis.

Wil je dit aangrijpende verhaal verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

26120cookie-checkZe ligt op sterven door kanker – Maar dan krijgt ze bezoek van een dierbare vriend.. Tranen in mijn ogen!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven