Bruidegom bekent dat hij van iemand anders houdt – Wijst dan naar een gast en laat zijn bruid huilen

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Voor veel mensen, is de trouwdag de belangrijkste dag uit hun leven. Dus het is begrijpelijk dat die dag een emotionele achtbaan is, gevuld met liefde, vreugde en tranen. Maar het is ook een dag dat speciale kleine momenten aantrekt die het allemaal nog mooier …

Bruidegom bekent dat hij van iemand anders houdt – Wijst dan naar een gast en laat zijn bruid huilen Lees verder »

Voor veel mensen, is de trouwdag de belangrijkste dag uit hun leven. Dus het is begrijpelijk dat die dag een emotionele achtbaan is, gevuld met liefde, vreugde en tranen.

Maar het is ook een dag dat speciale kleine momenten aantrekt die het allemaal nog mooier en emotioneler maken – net als wat er gebeurde toen Jefferson en Jessica gingen trouwen.

Tijdens de ceremonie, verbaasde Jefferson zijn bruid en alle gasten toen hij bekende dat hij van iemand anders hield. Maar zijn liefdes verklaring maakten de dag zoveel mooier.

Ik ben naar een paar bruiloften in mijn leven geweest, en ik vind altijd de liefde en de affectie van de bruid en bruidegom naar elkaar toe altijd overweldigend. Ik heb zelfs een paar keer gehuild toen ik de koppeltjes hun geloften met elkaar zag delen. Maar de toespraak van deze bruidegom raakte me zoals nog geen enkele bruiloft me heeft geraakt – en ik was er niet eens.

Jefferson en Jessica zijn een Portugees koppel die verliefd werden en besloten te gaan trouwen.

Hun bruiloft was een prachtig evenement en alles verliep volgens plan, tot het op de geloften aankwam. Jefferson draaide zich tot zijn nieuwe vrouw en vertelde haar iets wat niemand verwachtten. Hij hield van iemand anders.

Niemand wist wat er te gebeuren stond toen Jefferson zich omdraaide richting een klein meisje achter hem. Maar de bruid wist dat hij niet alleen de rest van zijn leven met Jessica zou delen – hij moest ook de liefde en zorg dragen voor de 8-jarige dochter van Jessica, genaamd Giovanna.

Na zijn geloften met Jessica, keerde Jefferson zich tot Giovanna en vroeg of ze naar voren wou komen. Toen noemde hij alle dingen op die hij voor haar zou doen als haar vader.

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven