Connie overleefde het tegen alle verwachtingen in – nu probeert ze de rest van de wereld te inspireren

Connie Overleefde Het Tegen Alle Verwachtingen In – Nu Probeert Ze De Rest Van De Wereld Te Inspireren

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

We leven niet in een perfecte wereld en soms is het belangrijk dat we dat benadrukken en dat we heftige de heftige dingen in het leven belichten. Één van deze heftige dingen is huiselijk geweld, en dan vooral het huiselijk geweld tegenover vrouwen.

Helaas is dit nog altijd een groot probleem wereldwijd.

Volgens de National Coalition Against Domestic Violence wordt er elke negen seconden, een vrouw in Amerika aangevallen of mishandeld. Één op de drie vrouwen (en één op de vier mannen) zijn slachtoffer geweest van fysieke mishandeling door een intieme partner, zo laat hetzelfde rapport zien. Deze getallen zijn alarmerend en beangstigend.

Daarom, zouden we graag een verhaal met jullie willen delen die ons bij Lekkerwonen erg raakten. Een verhaal over Connie, die een inspiratie voor slachtoffers van huiselijk geweld wereldwijd is geworden.

Dit verhaal heeft een aantal verontrustende afbeeldingen voor onze gevoelige kijkers.

Connie Culp ontmoette Tom toen ze beide 15 jaar oud waren. Ze werd meteen stapelverliefd op hem, en het leven zag er rozenkleurig uit. Het koppel bleef samen gedurende hun schooljaren, gingen trouwen, en kregen twee kinderen. Maar na een aantal jaar, begonnen dingen te veranderen en Tom werd steeds meer en meer jaloers.

“Hij was jaloers omdat ik goed op kon schieten met iedereen. Het waren niet echt mannen. Ik was erg populair bij de vrouwen die bij ons werkten en bij de meeste klanten,” zegt Connie.

Het koppel begon ook financiële problemen te krijgen, en de bar die zij samen hadden maakten geen winst meer.

“Dit had een negatief effect op onze relatie.”

Connie Overleefde Het Tegen Alle Verwachtingen In – Nu Probeert Ze De Rest Van De Wereld Te Inspireren

Tom was een gepassioneerde echtgenoot, maar hij bleef maar meer problemen krijgen met zijn jaloezie – en hele erge stemmingswisselingen. Hij begon de controle over zichzelf te verliezen, en begon Connie te slaan.

Connie vergaf haar man keer op keer, en dacht dat de mishandeling het resultaat was van de druk die hij voelde door de financiële problemen die het gezin had. Nog steeds geloofde ze dat Tom net zo erg van haar hield als dat hij deed toen ze nog tieners waren. Als de economische problemen voorbij zouden zijn, zou alles weer goed zijn, althans dat dacht ze.

Wil je dit verhaal verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

45700cookie-checkConnie overleefde het tegen alle verwachtingen in – nu probeert ze de rest van de wereld te inspireren

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven