De pijn van bedrog, marie doet haar verhaal

De Pijn Van Bedrog, Marie Doet Haar Verhaal

De Pijn van Bedrog: Een Verhaal van Vreemdgaan en de Gevolgen ervan

Het is een bekend gezegde: “l’amour, l’amour”. Er is niets zo mooi als verliefd zijn of het hebben van een stabiele relatie. Maar helaas kennen niet alle sprookjes een happy end. In deze bijdrage van “Bedrogen Vrouw” delen we het verhaal van Marie* (43) die door alle leugens het bedrog niet (meer) zag.

Bedrogen Vrouw: Een Relatie van 16 Jaar

De Pijn Van Bedrog, Marie Doet Haar Verhaal

Marie was zestien jaar lang in een relatie. Ze dacht dat alles goed ging, maar langzaam begon ze te merken dat haar man zich steeds meer terugtrok. Hij leek minder genegenheid en interesse te tonen, alsof hij ergens anders met zijn gedachten was.

Hoewel ze geen vermoedens had van vreemdgaan, werd alles duidelijk toen haar man haar vertelde dat hij iets belangrijks moest delen. In eerste instantie vreesde Marie dat er iets ernstig mis was op medisch gebied, dat haar man ernstig ziek was. Maar tot haar verbijstering vertelde hij haar dat hij al een half jaar een affaire had met een vriendin van zijn theatergroep. Alles wat hij had gemist in de uitdagende jaren van hun gezinsleven, vond hij bij haar. Ze hadden zo’n sterke emotionele band en zagen elkaar twee keer per week, waar ze stiekem intiem waren.

Tweede Kans: Een Onzekere Toekomst

De Pijn Van Bedrog, Marie Doet Haar Verhaal

Van die bewuste avond kan Marie zich eerlijk gezegd niet veel meer herinneren. Ze stapte in de auto en reed doelloos rond. Ze besloot dat ze niet wilde dat dit hun hele leven zou verwoesten. Ze zette een knop om en raakte, achteraf gezien, in ontkenning. Haar man stelde voor om te stoppen met de affaire en samen in relatietherapie te gaan. Dit leek een stap in de goede richting, maar uiteindelijk lag het initiatief voornamelijk bij Marie.

Vier maanden later barstte de bom alsnog. Haar man stortte emotioneel in en verklaarde dat hij het niet langer kon volhouden en dat zijn hart bij zijn minnares lag. De volgende dag was hij weg. Marie trok tijdelijk in bij haar zus, die haar hielp om alles weer op de rit te krijgen. Zelf was ze volledig de weg kwijt.

Ze slaagden erin om de zaken rondom co-ouderschap en de verdeling van het huis goed af te ronden. Er ontstond een goede verstandhouding tussen hen. Toch vond Marie het moeilijk dat er voor haar dochters al snel een nieuwe “bonusmoeder” in beeld was. Haar ex ging namelijk al snel samenwonen met zijn minnares, en haar kinderen moesten zich maar aanpassen aan al die veranderingen. Uiteindelijk ging dat goed, maar het was zeker niet gemakkelijk voor hen.

Het verhaal gaat verder op de volgende pagina!

95870cookie-checkDe pijn van bedrog, marie doet haar verhaal

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven