De pijn van bedrog, marie doet haar verhaal

De Pijn Van Bedrog, Marie Doet Haar Verhaal

Bedrogen en Achtergelaten: De Pijn van Eenzaamheid

De Pijn Van Bedrog, Marie Doet Haar Verhaal

Haar ex-man heeft nog steeds een speciaal plekje in Marie’s hart. Ze waren immers zestien jaar samen geweest. Hij is een goede vader voor de kinderen, en Marie is dankbaar voor de manier waarop ze samen de zaken hebben kunnen regelen. Ze vieren gezamenlijk de verjaardagen van de kinderen, en het contact met de nieuwe partner van haar ex-man verloopt ook goed. Toch worstelt Marie dagelijks met het verlies van haar relatie.

Haar ex-man woont in een groot huis, samen met zijn nieuwe partner, hun gezamenlijke kinderen en hun twee nieuwe kinderen. Ondertussen moet Marie haar best doen om overeind te blijven in een klein huurhuis. Het voelt oneerlijk dat de meeste mannen zo gemakkelijk kunnen besluiten om een nieuw leven te beginnen, terwijl zij achterblijft met een situatie waar ze nooit voor heeft gekozen. Dit gevoel van eenzaamheid blijft als een open wond.

Marie vindt het dan ook belachelijk dat er in Nederland reclames zijn die vreemdgaan lijken te promoten. Het wordt als normaal beschouwd, zonder dat er stil wordt gestaan bij de impact van bedrog op een partner. Het heeft invloed op het vertrouwen, het zelfbeeld en de kijk op het leven. Laten we daar vooral niet aan voorbijgaan.

Marie heeft ervoor gekozen om haar verhaal anoniem te delen. Haar echte naam is bekend bij de redactie.

95870cookie-checkDe pijn van bedrog, marie doet haar verhaal

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven