Vader negeert zijn dochter 3 maanden lang – Dan heeft haar broer er genoeg van en grijpt in!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Toen Mohammad en Noor’s ouders afgelopen november gingen scheiden, hadden de broer en zus geen idee dat hun vader voor goed uit hun leven zou verdwijnen. In de 3 maanden sinds de scheiding, hadden ze geen woord van hun vader gehoord, hij weigerde simpelweg enig …

Vader negeert zijn dochter 3 maanden lang – Dan heeft haar broer er genoeg van en grijpt in! Lees verder »

Toen Mohammad en Noor’s ouders afgelopen november gingen scheiden, hadden de broer en zus geen idee dat hun vader voor goed uit hun leven zou verdwijnen.

In de 3 maanden sinds de scheiding, hadden ze geen woord van hun vader gehoord, hij weigerde simpelweg enig contact met ze te onderhouden.

Nu is de 17 jarige Mohammad een vader figuur voor zijn 6 jarige zusje geworden.

Toen Mohammad recentelijk aan de eettafel zat, zag hij dat zijn zusje een jurk droeg in plaats van een pyjama, wat hij erg vreemd vond.

Mohammad vroeg waarom ze die jurk droeg, en zijn zusje zei dat het voor het vader-dochter gala die avond was. En ook al kon ze niet met haar vader daar heen gaan, zou ze wel in haar mooiste jurk gaan.

Mohammad had meteen door dat hij iets moest doen.

En wanneer je ziet wat deze grote broer voor zijn kleine zusje deed, wordt het al gauw duidelijk dat hij veel meer een vader voor haar is geweest dan haar echte vader ooit geweest zou kunnen zijn voor haar!

Afgelopen november gingen Mohammad en Noor’s ouders scheiden. Dit was erg zwaar voor Mohammad, maar nog zwaarder voor zijn kleine zusje.

Wil je dit aangrijpende verhaal verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven