Familie zit vast op de 11de verdieping in het gebouw in londen, maar dan heeft deze moeder een idee waarmee ze hun levens red

Familie Zit Vast Op De 11De Verdieping In Het Gebouw In Londen, Maar Dan Heeft Deze Moeder Een Idee Waarmee Ze Hun Levens Red

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Nu hebben we allemaal weleens over het vreselijke incident in de Grenfell Tower in Londen gelezen. Het is moeilijk om jezelf voorstellen hoe verschrikkelijk het wel niet geweest moest zijn voor de mensen die vast zaten in het brandende gebouw – en vele tragische verhalen verspreiden zich al via verschillende media over de mensen die het niet overleefden.

Moeder Natasha Elcock kreeg het voor elkaar om zichzelf en haar familie te redden dankzij haar snelle optreden – en nu word ze geprezen voor haar moed.

De 39-jarige Natasha Elcock begaf zichzelf in haar appartement op de 11de etage met haar vriend en haar 6-jaar oude dochter, toen het vuur uitbrak op die verschrikkelijke woensdag, zo schrijft de Britse Dailystar.

Familie Zit Vast Op De 11De Verdieping In Het Gebouw In Londen, Maar Dan Heeft Deze Moeder Een Idee Waarmee Ze Hun Levens Red

Ze waren opgesloten in hun appartement zonder enige kans op ontsnappen. Terwijl het vuur zich razendsnel verspreidde, kwam Natasha opeens op het idee om haar bad vol te laten lopen met water, om ervoor te zorgen dat het vuur zich niet zou verspreiden in haar appartement. Ze zette de kraan vol open en blokkeerde het afvoerputje, totdat de badkamer en de rest van het appartement onder het water zat.

De moeder vertelde later aan de Dailystar: “We hadden onze kleine meid op de natte vloer gezet, in de koudste kamer.”

Eenmaal in de kamer, konden ze alleen maar wachten terwijl ze het vuur hoorden naderen.

“De deur kraakte en de ramen barstte. Het was angstaanjagend.”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152178331413092&set=a.468638953091.252584.538288091&type=3

Na anderhalf uur gewacht te moeten hebben, adviseerden de brandweer de familie om naar buiten te komen, maar de deurknop was te heet. Hierdoor konden ze niet bij het noodtrappenhuis komen.

Natasha vroeg bijna 100 keer om hulp voordat het eindelijk arriveerde – het was bijna 3 uur toen het reddingspersoneel het appartement binnenkwam. Ze werden naar de uitgang begeleid – en moeten over doden lichamen heen stappen voordat ze eindelijk de uitgang bereikten.

Ze werden naar het ziekenhuis overgebracht, maar hebben het gelukkig overleefd.

Onze gedachten gaan uit naar alle slachtoffers van de brand en hun nabestaanden.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

41950cookie-checkFamilie zit vast op de 11de verdieping in het gebouw in londen, maar dan heeft deze moeder een idee waarmee ze hun levens red

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven