11+ foto’s van ouders die de meest hilarische en bizarre problemen van hun kinderen vastleggen. ZO grappig!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Als je een ouder bent van kleine kinderen, is datgene wat je het meest hoort is dat je niet genoeg tijd meer gaat hebben voor een etentje of een film. De waarheid is, hoewel er een kern van waarheid inzit, dat je al entertainment genoeg …

11+ foto’s van ouders die de meest hilarische en bizarre problemen van hun kinderen vastleggen. ZO grappig! Lees verder »

Als je een ouder bent van kleine kinderen, is datgene wat je het meest hoort is dat je niet genoeg tijd meer gaat hebben voor een etentje of een film.

De waarheid is, hoewel er een kern van waarheid inzit, dat je al entertainment genoeg hebt met de kids! Het zal je verbazen over wat voor dingen jonge kinderen een probleem kunnen maken. De volgende fotoserie is daar het levende bewijs van. De logica, de manier van handelen en de perceptie op bepaalde dingen maken kinderen misschien wel de leukste mensen op aarde. En eerlijk is eerlijk, zelfs als kinderen op hun slechts zijn, kunnen ze je alsnog van oor tot oor laten lachen.

“Ze mocht haar vieze ondergoed niet als hoed naar school dragen..”

kind1

“Iemand heeft alle muffins opgegeten (het was hem.)”

kind2

“Ik maakte de verpakking van het koekje niet voor hem open. Het was een tampon.”

kind3

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven