Deze geheime SMS code zou elke ouder aan hun kinderen moeten laten zien!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Als je zelf kinderen hebt of iemand kent die zich vaak zorgen maakt om zijn of haar kind, dan moet je dit zeker lezen. Dit zou kinderen namelijk van een nare of gevaarlijke situatie kunnen behoeden. Een Britse vader genaamd Bert Fulks heeft iets bedacht, …

Deze geheime SMS code zou elke ouder aan hun kinderen moeten laten zien! Lees verder »

Als je zelf kinderen hebt of iemand kent die zich vaak zorgen maakt om zijn of haar kind, dan moet je dit zeker lezen. Dit zou kinderen namelijk van een nare of gevaarlijke situatie kunnen behoeden.

Een Britse vader genaamd Bert Fulks heeft iets bedacht, wat hij zelf het “X-plan” noemt. Dit is gebaseerd op het sturen van een SMS-bericht met alleen de letter X erin. Maar het blijkt dat deze ene letter meerdere betekenissen heeft.

De Britse Bert Fulks had een briljant plan en deelde dit op zijn website. Nadat hij zijn bericht had gedeeld, verspreidden dit geniale idee zich over het gehele internet.

Het X-plan is een truc om jonge mensen te helpen uit onplezierige en zelfs gevaarlijke situaties te komen. Iedereen die ooit jong is geweest, weet dat je jezelf weleens in situaties verkeerd, waarvan je weet dat er iets mis is, maar je te bang bent om hier wat van te zeggen of om hier iets tegen te doen. Bert beschrijft de oplossing hiervoor als volgt:

Wil je dit artikel verder lezen? Klik op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven