De hond greep zich vast aan een tas langs de weg toen een voorbijganger erin kijkt geloofde hij zijn ogen niet

De Hond Greep Zich Vast Aan Een Tas Langs De Weg. Toen Een Voorbijganger Erin Kijkt Geloofde Hij Zijn Ogen Niet!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Dit verhaal brak echt mijn hart! Ook al is het ongelofelijk triest, draagt het een belangrijke boodschap. Als jij iemand kent die niet gelooft dat dieren gevoelens hebben – Deel dan dit verhaal met hen. Misschien zal dit ze op andere gedachten brengen.

Het incident dat zich afspeelde in Lincolnshire, Engeland, bewijst zeker dat dieren net zo sterke gevoelens hebben naar hun geliefden toe als mensen.

Het begon allemaal toen Paul Skinner iets grijs in de greppel zag liggen toen hij aan het fietsen was met een vriend. Eerst dacht hij dat het een dode vogel was. Maar toen hij dichterbij kwam, zag hij het bewegen, en hij realiseerde al snel dat het een verlaten hond was.

De hond leunde over een plastic tas heen waar hij aan het ruiken en likken was. Paul stopte met fietsen en hij benaderden de hond. Hij keek om zich heen om te kijken of er iemand in de buurt was, maa de hond was alleen. Er was alleen maar de eenzame hond en de tas.

Uiteindelijk boog Paul over de tas heen om te kijken wat erin zat.

“In de tas zaten 4 dode puppies. Het was hartverscheurend. De hond had tranen in zijn ogen. Ik kon niet geloven dat iemand zoiets kon doen”, vertelde Paul de Engelse Metro.

Paul schakelde de polite in, die nauw samenwerkt met dierenorganisaties, en en lokaal asiel. Toen ze op de plek aankwamen, pakte ze de hond op en probeerde ze de puppies te reanimeren. Maar het was te laat.

De dierenarts die de hondenfamilie onderzocht kwam tot de conclusie dat de puppies dezelfde dag geboren waren, en dat ze in leven waren. Misschien waren ze zelfs nog levend toen ze in de tas waren gestopt en in de greppel waren gedumpt.

De politie zei, “We weten niet of de puppies doodgeboren waren of dat ze dood waren gegaan door de kou.” De politie voegde hier nog aan toe dat, “We willen de fietser bedanken die de honden vond en alarm sloeg.”

De hond heeft de naam Carly gekregen, en woont nu in een asiel – waar ze nooit meer mishandeld zal worden!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
27410cookie-checkDe hond greep zich vast aan een tas langs de weg toen een voorbijganger erin kijkt geloofde hij zijn ogen niet

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven