Deze jongen staat op het punt afscheid te nemen van zijn oma op het vliegveld – wanneer hij naar zijn telefoon kijkt, springen de tranen in zijn ogen

Deze Jongen Staat Op Het Punt Afscheid Te Nemen Van Zijn Oma Op Het Vliegveld – Wanneer Hij Naar Zijn Telefoon Kijkt, Springen De Tranen In Zijn Ogen!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Toen Sean McGrath naar het vliegveld ging om zijn oma en opa uit te zwaaien, die naar Spanje gingen, had de 13-jarige geen idee dat zijn familie hele andere plannen voor hem had.

Nadat de familie aankwam op het Shannon vliegveld in Ierland, vroeg Sean’s oma aan hem om naar de boarding passes op haar telefoon te kijken, om te checken of alles in orde was.

Sean was klaar om gedag te zeggen toen zijn oma hem om hulp vroeg. Aangezien het vrij normaal is voor deze digitale generatie om oudere te helpen met elektronica, had hij niks door.

“Zou je voor de de boarding passen kunnen controleren, Sean? Gewoon om er zeker van te zijn, dat ik alles goed heb?” vroeg zijn oma.

Sean opende de app van de vliegtuigmaatschappij en begon door de namen van de passagiers heen te scrollen. Maar nadat hij de namen van zijn oma en opa had gelezen, zag hij nog een boarding pas met zijn naam erop.

Opeens realiseerde Sean dat hij met zijn oma en opa meeging, en de tranen rolde over zijn wangen. Hij ging naar Spanje!

Wat een prachtige verrassing! Bekijk hieronder de video om Sean’s emotionele reactie te zien!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

34470cookie-checkDeze jongen staat op het punt afscheid te nemen van zijn oma op het vliegveld – wanneer hij naar zijn telefoon kijkt, springen de tranen in zijn ogen

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven