Deze boer loopt in een kippenhok, en wat hij dan ziet zal hem voor altijd bij blijven!

Op het moment dat kippen eieren gaan leggen, is hun eerste instinct om op de eieren te gaan zitten om ze warm te houden, totdat ze vanzelf openbreken. Wanneer de kuikens nog klein en fragiel zijn gaat de moeder op ze zitten, totdat ze groot genoeg zijn om zichzelf warm te houden. En natuurlijk hebben …

Deze boer loopt in een kippenhok, en wat hij dan ziet zal hem voor altijd bij blijven! Lees verder »

Op het moment dat kippen eieren gaan leggen, is hun eerste instinct om op de eieren te gaan zitten om ze warm te houden, totdat ze vanzelf openbreken. Wanneer de kuikens nog klein en fragiel zijn gaat de moeder op ze zitten, totdat ze groot genoeg zijn om zichzelf warm te houden.

En natuurlijk hebben sommige kippen zoveel liefde om te geven, dat ze het zelfs aan babies geven die niet eens van hun zijn. Of ze zijn een beetje verward, door het hele moederschap gebeuren.

Meestal denken we bij kippen niet echt aan schattige en vriendelijke beesten, maar ze zijn juist erg hartelijk! Ze hebben geen problemen met het maken van vrienden, zelfs niet als ze er anders uitzien.

Neem deze kip bijvoorbeeld, deze kip zag dat een kat net bevallen was van een aantal kittens in haar nest. Blijkbaar vond de kat het nest net zo knus als de kip zelf, en gebruikte ze het om haar kittens in te broeden.

Maar deze kip schrok niet toen ze deze rare babies in haar nest vond. Het ging zelfs zo ver dat de kip een soort moederrol aannam en op de kittens ging zitten, om de lekkere warmte met de kittens te delen.

Zoals verwacht, is dit wel een van de meest schattige dingen die we vandaag gezien hebben.

1

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven