Ze bekijken foto’s van hun kleinzoon, maar hebben geen idee wat er in de kamer achter hun gebeurt..

Nadat Dave O’Regan onderstaand filmpje over zijn familie plaatste, stal het al snel alle harten van de kijkers. De grote broer van Dave genaamd John heeft 10 jaar in Australië gewoond en John kreeg samen met Claire hun eerste kindje genaamd Niall. John en Claire besloten naar hun geboorteland Ierland te gaan, maar dat deden …

Ze bekijken foto’s van hun kleinzoon, maar hebben geen idee wat er in de kamer achter hun gebeurt.. Lees verder »

Nadat Dave O’Regan onderstaand filmpje over zijn familie plaatste, stal het al snel alle harten van de kijkers. De grote broer van Dave genaamd John heeft 10 jaar in Australië gewoond en John kreeg samen met Claire hun eerste kindje genaamd Niall.

John en Claire besloten naar hun geboorteland Ierland te gaan, maar dat deden ze een week eerder dan gepland om zijn ouders te verrassen.

Schermafbeelding 2016-09-04 om 00.48.23

Ze dachten dat ze wat foto’s aan het bekijken waren van hun eerste kleinkind – maar ze hadden het een klein beetje mis.

De foto’s waren prachtige opnames van baby Niall die aan het badderen was, aan het slapen in zijn bedje, en aan het lachen met mam en pap. Maar zijn ouders wisten op dat moment niets, want John was bij hun thuis, en stond in een andere kamer met hun kleinzoon.

Wanneer ze er eindelijk achterkwamen tijdens het einde van het filmpje kon ik ook mijn tranen niet meer in bedwang houden.. Wat een geweldig cadeau en wat een heerlijke thuiskomst!

Let op: het kan soms iets langer duren voordat het filmpje begint!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven