Wat mensen dit 6-jarige meisje aan doen kan echt niet door de beugel! – De man aan het einde is helemaal vreselijk!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Stel je eens voor, je loopt door een menigte heen en opeens zie je goed gekleed klein meisje die haar ouders is kwijtgeraakt. Wat doe je dan? Zonder enige twijfel zouden de meeste mensen zeggen dat ze op haar af zouden stappen, en vragen wat …

Wat mensen dit 6-jarige meisje aan doen kan echt niet door de beugel! – De man aan het einde is helemaal vreselijk! Lees verder »

Stel je eens voor, je loopt door een menigte heen en opeens zie je goed gekleed klein meisje die haar ouders is kwijtgeraakt. Wat doe je dan?

Zonder enige twijfel zouden de meeste mensen zeggen dat ze op haar af zouden stappen, en vragen wat er aan de hand is. Maar wat nou als we het scenario een klein beetje aanpassen, en het 6-jarige meisje dakloos en vies is? Zou haar sociale klasse een verschil uitmaken?

Het antwoord op deze vraag komt voort uit een experiment van UNICEF, en is erg verrassend en shockerend. Ook al is de situatie zelf gespeeld, de reacties van de mensen zijn echt – en dat is erg beangstigend om te zien.

Deze video was opgenomen in Tbilisi, de hoofdstad van Georgia. Ook al zijn er engelse ondertitelingen, zeggen alleen de beelden al genoeg: Dat we onze houding moeten veranderen tegenover de 150 miljoen dakloze kinderen over de hele wereld die onze samenleving heeft genegeerd.

https://youtu.be/nDuM7758SXI

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven