Het niet nemen van deze vitamine kan misschien wel de oorzaak zijn van migraines en hoofdpijnen

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Migraine is een vorm van hoofdpijn waar heel veel nederlanders last van hebben. Migraine kan en persoon plotseling verzwakken uit het niets, zonder waarschuwing. Dit plotselinge ontstaat ​​uit een pijnlijke soort hoofdpijn wat ertoe kan leiden dat mensen moeten stoppen met wat ze aan het …

Het niet nemen van deze vitamine kan misschien wel de oorzaak zijn van migraines en hoofdpijnen Lees verder »

Migraine is een vorm van hoofdpijn waar heel veel nederlanders last van hebben. Migraine kan en persoon plotseling verzwakken uit het niets, zonder waarschuwing. Dit plotselinge ontstaat ​​uit een pijnlijke soort hoofdpijn wat ertoe kan leiden dat mensen moeten stoppen met wat ze aan het doen zijn en moeten vaak rusten voor de rest van de dag.

migraine2

Nu is er een nieuw bewijs dat suggereert deze irritante hoofdpijn wordt veroorzaakt door iets wat we vaak niet eten.

Miljoenen mensen lijden aan deze pijnlijke hoofdpijn, en migraine is de meest populaire. Volgens Dr Weil, een holistische gezondheid arts, heeft migraine invloed op 17% van de vrouwen en 6% van de mannen.

Sommige mensen kunnen ineens niets zien behalve wazige vlekken, terwijl anderen een beukende hoofdpijn krijgen die hen dwingt te gaan liggen voor de rest van de dag. Andere symptomen zijn misselijkheid, gevoelig zijn voor licht, en sommige moet er zelfs van overgeven.

Migraine is niet grappig, en er zijn zelfs voorgeschreven medicijnen die mensen kunnen helpen de pijn verlichten of te verlagen. Als je er nog nooit een hebt gehad, wees dat ontzettend blij. Als je vaak last hebt van deze tergende pijnlijke hoofdpijn, er is een ding wat je kan doen om migraine te voorkomen. Dit kan je zien op de volgende pagina.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven