Moeder denkt dat haar zoontje een oor infectie heeft – dan ziet de dokter zijn vingers en raakt in paniek!

Het Australische koppel Josh Roberts and Katelyn Galea zaten vol vreugde toen ze afgelopen juli hun zoontje Archie kregen. In het begin leek alles goed te gaan. Archie was gezond en groeide met de dag, net als alle andere kinderen van die leeftijd. Maar toen Archie ongeveer 5 maanden was, veranderde plotseling alles, wat hun …

Moeder denkt dat haar zoontje een oor infectie heeft – dan ziet de dokter zijn vingers en raakt in paniek! Lees verder »

Het Australische koppel Josh Roberts and Katelyn Galea zaten vol vreugde toen ze afgelopen juli hun zoontje Archie kregen. In het begin leek alles goed te gaan. Archie was gezond en groeide met de dag, net als alle andere kinderen van die leeftijd.

Maar toen Archie ongeveer 5 maanden was, veranderde plotseling alles, wat hun leven helemaal over hoop gooide. Want Archie werd heel erg ziek.

Het begon allemaal met een normale kindergriep. In het ziekenhuis hadden de doktoren de diagnose: oorontsteking vastgesteld, en ze zeiden dat het niks was om zicht druk over te maken. Maar Archie werd maar niet beter, hij werd juist zieker en zieker.

1

Het begon allemaal toen Archies lippen en zijn vingers grijs werden. Daarna begon Archie ook nog uitslag op zijn rug te krijgen, en zijn ouders wisten meteen wat ze moesten doen. Ze stapten in hun auto en reden zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Na 40 minuten gereden te hebben, kwamen ze eindelijk aan bij het ziekenhuis. Archie was toen helemaal grijs en zijn ouders waren bang dat ze al te laat waren.

2

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven