Moeder en dochter komen plotseling te overlijden – Dan ziet hun oma een foto die haar opnieuw hoop geeft

Hannah Simmons reed samen met haar dochtertje naar de dokter toe voor een routine controle voor haar kleine dochter. Maar het ritje had een fatale afloop nadat Hannah’s auto in een vrachtwagen was gereden. Hannah’s familie was helemaal kapot en in rouw. Maar een paar dagen later, zagen ze een foto van de plek van …

Moeder en dochter komen plotseling te overlijden – Dan ziet hun oma een foto die haar opnieuw hoop geeft Lees verder »

Hannah Simmons reed samen met haar dochtertje naar de dokter toe voor een routine controle voor haar kleine dochter. Maar het ritje had een fatale afloop nadat Hannah’s auto in een vrachtwagen was gereden.

Hannah’s familie was helemaal kapot en in rouw. Maar een paar dagen later, zagen ze een foto van de plek van het ongeluk die ze was geruststelling en hoop gaf.

De 23-jarige Hannah Simmons en haar beste vriendin brachten Hannah’s 9 maanden oude baby, Alannah, naar de dokter voor een routine controle.

Onderweg, verloor Hannah plotseling de controle over het stuur, en reed frontaal op een vrachtwagen in.

Hannah, haar 9 maanden oude dochter, en haar beste vriendin waren op slag dood.

Een man die ter plaatse was belde de alarmcentrale, maar hij en de anderen getuigen realiseerde dat ze niks konden doen.

Ondertussen, was de 19-jarige Anisa onderweg naar haar werk toen ze langs het ongeluk reed. Omdat de weg geblokkeerd was, pakte Anisa haar telefoon om een foto te maken voor haar baas. Maar het was niet veel later dat Anisa iets zag op de foto, wat ze niet zag toen ze het nam.

Op de foto, zie je een felle lichtstraal vanuit de lucht schijnen op de plek waar de vrouwen en het kindje om het leven kwamen.

Anisa vond dat ze de foto aan de nabestaanden van de slachtoffers moest laten zien, en toen ze deze lichtstraal zagen, barstten ze allemaal in tranen uit.
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven