Moeder kon niet begrijpen waarom het graf van haar zoon groen was – Wanneer de waarheid wordt onthuld, kan ze maar niet stoppen met huilen

Het blijft altijd lastig als iemand komt te overlijden. Maar het wordt nog lastiger als diegene je kind is, en in de beste tijd van hun leven komt te overlijden. Helaas overkwam Raymond en Rachel Villasenor dit. Hun zoon Joseph was een sergeant bij de Amerikaanse luchtmacht toen hij op 36-jarige leeftijd kwam te overlijden. …

Moeder kon niet begrijpen waarom het graf van haar zoon groen was – Wanneer de waarheid wordt onthuld, kan ze maar niet stoppen met huilen Lees verder »

Het blijft altijd lastig als iemand komt te overlijden. Maar het wordt nog lastiger als diegene je kind is, en in de beste tijd van hun leven komt te overlijden.

Helaas overkwam Raymond en Rachel Villasenor dit. Hun zoon Joseph was een sergeant bij de Amerikaanse luchtmacht toen hij op 36-jarige leeftijd kwam te overlijden.

Joseph had 16 jaar lang zijn land gediend voordat hij in 2010 kwam te overlijden, zo schrijft het CBS news.

Op een dag, toen zijn ouders zijn graf bezochten, zagen ze dat het gras op zij graf groen en levendig was, terwijl het gras bij de andere graven allemaal bruin waren. Ze konden het niet geloven en dachten dat het een wonder was.

De 86-jarige Jake Reissig had recentelijk zijn vrouw verloren en was op de begraafplaats om bloemen op haar graf te leggen, toen hij een jonge vrouw in tranen zag.

Jake ging naar de vrouw toe om haar te troosten, die vrouw bleek later een zuster van Joseph te zijn. Ze vertelde aan Jake dat ze verdrietig was omdat haar broer te vroeg van haar afgenomen was.

Nadat Jake de begraafplaats verliet beloofde hij zichzelf dat hij iets voor Joseph zou doen.

Elke keer wanneer Jake het graf van zijn vrouw bezocht, gaf hij het graf water zodat het er mooi en levendig uit zou zien – en nu zou hij dat ook voor Joseph doen.

Dat was waarom Rachel en Raymond hun ogen niet konden geloven toen ze het graf van Joseph bezochten.

Maar toen Rachel en Raymond achter de reden van het groene graf kwamen, konden ze niks anders doen dan Jake te omarmen. Wat een prachtig gebaar!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven