Moeder neemt afscheid van haar stervende zoon nu waarschuwt ze andere ouders voor de drugs die hem het leven kostte

Moeder Neemt Afscheid Van Haar Stervende Zoon. Nu Waarschuwt Ze Andere Ouders Voor De Drugs Die Hem Het Leven Kostte!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Iedereen doet wel eens iets waar je later spijt van krijgt, helemaal in onze jeugd. En meestal is dat omdat we niet stil stonden bij de consequenties voordat we iets deden.

Maar helaas kan één enkele vergissing je het leven kosten als je niet voorzichtig bent. Dat is de boodschap die een rouwende moeder genaamd Sherri Kent met jullie wil delen, nadat haar 22-jarige zoon per ongeluk de drug fentanyl probeerde en daardoor overleed.

Moeder Neemt Afscheid Van Haar Stervende Zoon. Nu Waarschuwt Ze Andere Ouders Voor De Drugs Die Hem Het Leven Kostte!

Eerder dit jaar ontmoette de 22-jarige Michael Kent een man in de Canadese stad Kelowna, die hem wat heroine aanbood. Ze ontmoetten elkaar bij de wc’s van een winkel, waar Michael de drugs nam. Maar toen de andere man zag hoe Michael op de drugs reageerde, werd hij bang en rende weg.

twintig minuten later, kwam de man weer bij zinnen en keerde terug met de eigenaar van de winkel, om de deur van de wc te openen, zo schreef “The Huffington Post”. In het toilethokje lag Michael bewusteloos op de grond, en zijn lippen waren helemaal blauw. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, maar kon niet meer gered worden.

Michael had in plaats van heroine, fentanyl genomen, een sterke opiaat dat vergelijkbaar is met heroine, alleen is het 50-100 keer sterker. Volgens de website Drugabuse, word het gebruikt om mensen te behandelen met chronische pijnen.

Wil je dit verhaal verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

35440cookie-checkMoeder neemt afscheid van haar stervende zoon nu waarschuwt ze andere ouders voor de drugs die hem het leven kostte

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven