Deze moeder heeft net haar 19-jarige zoon verloren – wat ze toen op de radio kreeg te horen gaf ons tranen in de ogen

Deze Moeder Heeft Net Haar 19-Jarige Zoon Verloren – Wat Ze Toen Op De Radio Kreeg Te Horen Gaf Ons Tranen In De Ogen

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Michelle heeft iets mee mogen maken dat geen enkele ouder eigenlijk zou hoeven mee te maken. Ze verloor haar 19-jarige zoon Blaine bij een verschrikkelijk ongeluk op het werk. En omdat Michelle elke maand de hypotheek moet betalen moet ze nu opnieuw gaan werken, voordat ze eens haar grootste rouw heeft kunnen verwerken.

Het radiostation KIIS kreeg Michelle’s verhaal via haar naasten te horen en besloot toen om haar dagelijkse leven iets draaglijker te maken. Ze hebben er namelijk voor gezorgd dat haar hypotheek gedurende een half jaar betaald gaat worden, zodat ze de gelegenheid heeft om ongestoord te rouwen, en ze gaan ook de renovaties in haar huis afmaken waar haar zoon Blaine mee bezig was voor zijn tragische heengaan.

Dit is wel een van de mooiste dingen die we iemand hebben zien doen voor een gezin in rouw, en het filmpje maakte dat we in tranen geroerd waren.

https://youtu.be/lWoGo5mTtTA

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

46850cookie-checkDeze moeder heeft net haar 19-jarige zoon verloren – wat ze toen op de radio kreeg te horen gaf ons tranen in de ogen

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven