Deze moeder kan haar ogen niet geloven als ze haar baby te zien krijgt – ze kijkt nog eens goed en realiseert zich dat het een wonder is

Het is tegenwoordig normaal dat aanstaande ouders al het geslacht van hun baby weten voordat het geboren is. Ik kan zowel ouders begrijpen die het vooraf willen weten als ouders die het geslacht liever als een verrassingen willen hebben, maar persoonlijk denk ik dat er een bepaalde charme aanvalt zit als je het pas op …

Deze moeder kan haar ogen niet geloven als ze haar baby te zien krijgt – ze kijkt nog eens goed en realiseert zich dat het een wonder is Lees verder »

Het is tegenwoordig normaal dat aanstaande ouders al het geslacht van hun baby weten voordat het geboren is.

Ik kan zowel ouders begrijpen die het vooraf willen weten als ouders die het geslacht liever als een verrassingen willen hebben, maar persoonlijk denk ik dat er een bepaalde charme aanvalt zit als je het pas op het laatste moment te weten krijgt.

Toen de 29-jarige Dara Crouch ging bevallen op 25 april, was ze er absoluut zeker van dat haar baby een meisje zou zijn. Het idee dat haar baby een jongetje zou zijn was ondenkbaar. Er was zelfs in geen 50 jaar een jongetje geboren in de familie van Dara.

Dara Crouch werkte 7 jaar lang als een verpleegster op de kraamafdeling van het ziekenhuis, zo schrijft de Huffington Post.

Tijdens haar jaren op de kraamafdeling, heeft Dara vaak met eigen ogen de vreugde van ouders gezien toen ze het geslacht van hun baby tijdens de bevalling te weten kwamen.

Dus zij en haar man, Eric besloten de geboorten van hun kinderen specialer te maken en te wachten op de dag van de bevalling, om achter het geslacht te komen.

In de afgelopen 50 jaar zijn alle kinderen die aan de kant van Dara’s familie geboren zijn allemaal meisjes geweest – inclusief Dara en Eric’s eerste dochter, Neyland.

Dara was ervan overtuigd dat haar 2de kind ook een meisje zou zijn.

Maar toen het tijd werd om te bevallen, zou Dara het ondenkbare ervaren – ze zou een klein jongetje baren!

De reactie van de dolgelukkige moeder nadat ze haar kleine jongen op haar borst krijgt is werkelijk magisch!

De fotograaf Neely Ker-Fox wist precies op het juiste moment een foto van Dara’s reactie te maken.

“In mijn 6 jaar als fotograaf zijnde en meer dan 100+ geboorten te hebben vastgelegd, heb ik nog nooit zo’n reactie als die van haar meegemaakt,” zo verteld Neely Ker-Fox. “Op een dag zal haar zoon deze foto zien, en de andere fotos die die dag gemaakt waren, en zal hij zien met wat voor vreugde hij verwelkomt werd in deze wereld. Het wordt niet beter dan dit.”

Natuurlijk was Dara Dolblij.

Zelfs Dara’s man, Eric, die ook verwacht had dat de baby een meisje zou zijn, brak in tranen uit.

Ze hebben het jongetje Liam genoemd. Voor Dara en Eric is hij natuurlijk speciaal, en zelfs Neyland lijkt trots te zijn op haar kleine broertje.

Fotograaf Neely Ker-Fox, die ook drie jaar eerder de fotos maakte bij de bevalling van hun dochter, erkent dat ze nooit meer zo’n prachtige foto zal maken.

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven