Moeder poseert samen met haar man op het strand – Nu vindt de hele wereld haar bikini fotos inspirerend

Moeder Poseert Samen Met Haar Man Op Het Strand – Nu Vindt De Hele Wereld Haar Bikini Fotos Inspirerend

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Dit is een moeder genaamd Jazzy. Heel lang kon ze maar niet begrijpen waarom haar man van haar lichaam hield. Dit kwam doordat ze dacht dat ze overgewicht had en dacht dat haar man veel te knap voor haar was door zijn goede uiterlijk.

Één opmerkelijke Instagram post zorgde er echter voor dat alles veranderde – en nu word Jazzy wereldwijd geprezen om haar prachtige en inspirerende fotos, zo schrijft de Huffington Post.

Jasmine ‘Jazzy’ Owens is een vrouw en de moeder van twee, die ook nog eens fulltime werkt. Ook is ze recentelijk een ware Instagram bekendheid geworden.

Door haar lichaam te laten zien, confronteert ze nu de onrealistische lichaamsidealen die verspreid worden door de media en social media sites.

Vrijdag, uploadde ze een foto van haarzelf en haar man die ze al zes jaar heeft, genaamd Keenan. In de beschrijving schreef ze over haar ervaringen met het getrouwd zijn met iemand met een andere lichaamsbouw. Ze schreef dat Keenan “fit geboren” was – en hoe zij aan de andere kant jarenlang met zichzelf worstelde om haar eigen figuur te kunnen accepteren.

In de samenleving van vandaag is het niet makkelijk om perfect te zijn door alle fotos die we continu te zien krijgen.

Moeder Poseert Samen Met Haar Man Op Het Strand – Nu Vindt De Hele Wereld Haar Bikini Fotos Inspirerend

“Jarenlang heeft deze man van elke ronding, elke rol en elke striae gehouden,” schreef ze onder de populaire Instagram post. “Ik begreep nooit waarom! Hoe kun je van iets houden dat niet perfect is? Hoe kan een man die fit geboren is van een vrouw zoals ik houden!”

Jazzy heeft nu geleerd haar eigen lichaam te omhelzen – en haar zelfvertrouwen is hierdoor erg gegroeid.

“Ik heb geen platte buik, ik tril wanneer ik loop, als ik te snel de trap oploop dan klapt mijn lichaam!!” zegt ze. “Maar nu zie ik eindelijk dat ik ook het perfecte lichaam heb!! Elke rol, elke ronding en elke striae is mij bijgekomen om ons tweeën gelukkig te maken!!! Ik hou van mijn lichaam en ik zie nu eindelijk waarom hij dat ook doet!!”

https://www.instagram.com/p/BU3uwndgYuh/
https://www.instagram.com/p/BU0CSzRAuER/

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

42420cookie-checkMoeder poseert samen met haar man op het strand – Nu vindt de hele wereld haar bikini fotos inspirerend

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven