Moeder raakt zwanger van de meest zeldzame drieling, en de iedereen is verbaasd over hun transformatie

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Zwanger zijn is altijd al een speciaal moment geweest, maar elke vrouw kan dit natuurlijk anders ervaren. Terwijl sommige moeders door kunnen gaan met hun dagelijks leven en werken tot ze moeten bevallen, hebben anderen vrouwen het hier veel moeilijker mee. Één ding wat extra …

Moeder raakt zwanger van de meest zeldzame drieling, en de iedereen is verbaasd over hun transformatie Lees verder »

Zwanger zijn is altijd al een speciaal moment geweest, maar elke vrouw kan dit natuurlijk anders ervaren. Terwijl sommige moeders door kunnen gaan met hun dagelijks leven en werken tot ze moeten bevallen, hebben anderen vrouwen het hier veel moeilijker mee.

Één ding wat extra zwaar voor een moeder kan zijn is als ze in verwachting is van niet één, maar meerdere kinderen.

Maar de moeder in dit verhaal verwachtte niet één of twee babies – maar ze was in verwachting van drie kinderen.

In de meeste gevallen zou dit al een uitzondering zijn. Maar het feit dat deze moeder in verwachting was van een drieling, is misschien nog wel het meest normaal aan dit verhaal.

Toen de drieling werd geboren, zaten twee van de drie meisjes aan elkaar vast. Dit was een erg zeldzaam geval, en dit was nog nooit voorgekomen dat een siamese tweeling geboren werd met nog een 3de drielingzus.

Helaas kon de biologische moeder van de drieling niet voor hen zorgen, en werden de meisjes Mackenzie, Macy en Madeline ondergebracht bij hun pleegouders Darla en Jeff Garrison. Het koppel had al drie zoons, maar ze verheugden zich erop om de drieling te verwelkomen in hun familie.

Meteen na de geboorte, werd er besloten dat Mackenzie en Macy gescheiden zouden worden.

Toen de meisjes negen maanden oud waren, was de tijd aangebroken. Eerst moesten de chirurgen de huid van de meisjes uitrekken, zodat ze de wond konden dichtmaken na de operatie. Waarna de operatie kon beginnen waarbij de meisjes gescheiden zouden worden. Dit was een erg riskante operatie.

Wil je dit verhaal verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven