Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel vertrouwen. Immers moet je jullie kinderen alleen met deze persoon laten. Maar helaas zal dit koppel uit Maryland voortuin heel veel moeite hebben om iemand te vertrouwen met hun kleine baby, nadat er zich iets vreselijks …

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas! Lees verder »

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel vertrouwen. Immers moet je jullie kinderen alleen met deze persoon laten. Maar helaas zal dit koppel uit Maryland voortuin heel veel moeite hebben om iemand te vertrouwen met hun kleine baby, nadat er zich iets vreselijks afspeelden.

Toen de moeder en vader uit Maryland thuis kwamen, zagen ze grote blaren onder de voeten van hun kleine baby. Ze hadden geen idee hoe die blaren daar gekomen waren. Maar toen de blaren gingen opzwellen , werd het meteen duidelijk dat ze veroorzaakt waren door verbranding – dus het koppel belde meteen de politie.

Niemand anders had deze brandwonden veroorzaakt kunnen hebben dan de persoon die voor het laatst met de baby was, namelijk de oppas.

The Washington Post meldt dat de oppasser, een 36-jarige vrouw genaamd Imelda Ramos-Mendoza, gearresteerd is.

Volgens Charles Earle, zou de oppas de voeten van de baby verbrandt hebben met een frituurpan, omdat ze niet wou stoppen met huilen.

“Uit frustratie, hield ze de voetjes van de baby tegen de pan aan, toen ze tortillas aan het maken was,” vertelde hij aan The Washington Post.

De 36-jarige vrouw die al meer dan 2 jaar oppas was, wordt nu door de politie verder onderzocht, om te kijken om ze niet meer kinderen heeft mishandeld.

https://youtu.be/u9Qn_UsdYQ4

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven