Moeder vindt een mysterieuze brief in de speelgoed winkel – als ze leest wat erop staat raakt ze in shock

Moeder Vindt Een Mysterieuze Brief In De Speelgoed Winkel – Als Ze Leest Wat Erop Staat Raakt Ze In Shock!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Tot de dag van vandaag, kan ik me nog steeds herinneren, hoe speciaal het voelde, toen ik als klein kind in een speelgoed winkel kwam. Ik hield ervan om naar al die poppen, LEGO en teddy beren te kijken. En als het een beetje meezat, mocht ik iets uitzoeken van mijn een van mijn ouders.

Maar toen een moeder genaamd Bonita Ortega laatst naar een speelgoed winkel ging, gebeurde er iets wat ze niet snel meer zal vergeten – En deze gebeurtenis blijft een herinnering hoe waardevol het leven wel niet kan zijn.

Bonita wou haar 2 jaar oude zoontje opvrolijken met nieuw speelgoed, nadat hij zijn been had gebroken. Nixon houdt van de film “Cars”, en liep daarom rechtstreeks naar de “Cars” afdeling. Maar eenmaal daar aangekomen, zag ze iets wat haar aandacht trok.

Het was een envelop, en Bonita zag dat er wat op geschreven was. Uit nieuwsgierigheid liep ze erop af en las wat erop stond.

Moeder Vindt Een Mysterieuze Brief In De Speelgoed Winkel – Als Ze Leest Wat Erop Staat Raakt Ze In Shock!

“Alsjeblieft, gebruik dit geld om iets te kopen, ter ere van ons zoontje Henry, die 4 geworden zou zijn op 2 maart 2017.”

Bonita kon haar ogen niet geloven, en keek meteen om zich heen, of de persoon die de envelop geschreven had nog aanwezig was.

“Vol ongeloof keek ik om me heen, gevult met zoveel emoties, dat ik spontaan tranen in mijn ogen kreeg. Ik leefde zo erg mee met de familie van Henry, en ik ben zo dankbaar dat mijn Nixon, dit kleine jongetje kon eren,” schreef ze op Facebook.

Bonita kocht met het geld een garage van de film “Cars”. Hij was hier zo blij mee, en speelt hier tot de dag van vandaag continu mee.

Moeder Vindt Een Mysterieuze Brief In De Speelgoed Winkel – Als Ze Leest Wat Erop Staat Raakt Ze In Shock!

“Ik wou dat ik Henry’s ouders persoonlijk kon bedanken, en ze vertellen hoe dankbaar ik ze hiervoor ben, en dat ik het echt een heel mooi gebaar vind,” schreef Bonita.

Sinds dat Bonita haar verhaal deed op Facebook, heeft de post al meer dan 34.000 likes gekregen. En ik hoop echt dat de ouders van Henry dit bericht zullen lezen, en zullen weten hoe blij Nixon met dit kado is!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

30300cookie-checkMoeder vindt een mysterieuze brief in de speelgoed winkel – als ze leest wat erop staat raakt ze in shock

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven