Moeder weigert haar dochter suiker te laten eten – kijk nu eens hoe ze er 2 jaar later uit ziet

Moeder Weigert Haar Dochter Suiker Te Laten Eten – Kijk Nu Eens Hoe Ze Er 2 Jaar Later Uit Ziet

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Alle ouders willen het beste voor hun kinderen. Natuurlijk zijn de meningen over het feit, wat nou precies het “beste” is verdeeld. Maar zolang de kinderen gezond zijn en het goed doen, zouden ouders elkaars keuzen moeten respecteren – althans dat is wat een moeder uit Brisbane, in Australië aan ons wil overbrengen.

Shan Cooper heeft haar 2 jaar oude dochtertje, Grace nog nooit suiker of snelle koolhydraten laten eten. Ze legde haar verhaal vast op Instagram, en haar ouderlijke keuzes hebben voor veel ophef gezorgd in de media. Nu deelt Shan fotos om de reden van haar dochters dieet te onderbouwen.

De meeste babies krijgen het eerste jaar van hun leven babyvoeding. Maar dat is nooit een optie voor Grace geweest, de 2-jarige dochter van de fitnessfanaat Shan Cooper. Grace heeft nog nooit bewerkt voedsel, purees en suiker gegeten. In plaats daarvan krijgt Grace ongezoet organisch voedsel dat haar moeder klaar maakt volgens de regels van het Paleo dieet.

Moeder Weigert Haar Dochter Suiker Te Laten Eten – Kijk Nu Eens Hoe Ze Er 2 Jaar Later Uit Ziet

Het paleo dieet verbied de consumptie van granen, zuivel en suiker, in plaats daarvan ligt de focus op niet-kunstmatige voedingsmiddelen zoals vis, eieren, fruit en groenten. Voor Shan, die een passie voor fitness en eten heeft, is het Paleo dieet al enige tijd een belangrijk ding in haar leven, en wordt deze levensstijl ook gereflecteerd op de opvoeding van haar dochter Grace. Haar 2-jarige dochter is pas één keer in haar hele leven verkouden geweest.

“Ze brengt veel tijd door met kinderen die vaak ziek zijn – die snotneuzen hebben, hoesten en verkouden zijn – maar ze wordt er gewoon niet door aangestoken,” vertelde Shan aan de “Daily Mail”.

Wanneer mensen het dieet van Shan voor haar dochter in twijfel trekken, zegt ze altijd dat haar dochter alleen dingen eet die haar gezond houden, en ze zegt dat ze haar dochter niet zal verbieden om cake of andere zoetigheid te eten in de toekomst. Shan zegt dat kinderen eten wat ze gegeven wordt, maar dat het voor volwassenen iets emotioneels is. Ze wil haar jonge dochter leren dingen te eten die goed voor haar zijn.

Moeder Weigert Haar Dochter Suiker Te Laten Eten – Kijk Nu Eens Hoe Ze Er 2 Jaar Later Uit Ziet

Sommige mensen zijn hier heel sceptisch over, zoals diëtiste Dr. Rosemary Stanton. Zij geloofd dat een streng Paleo dieet averechts zou kunnen werken op de ontwikkeling van het kind. Maar Shan zegt dat ze haar dochter niks zal verbieden qua voeding.

Ze zegt dat als Grace naar een feestje toe gaat ze oud genoeg zou zijn om zelf te kiezen wat ze wil eten. Ze zal waarschijnlijk thuis komen strak van de suiker, en zeggen “mama, ik voel me niet zo lekker.” En de volgende keer zal ze in plaats van 12 cakejes er misschien maar 3 eten. Ik wil dat Grace dingen eet waar ze zich goed bij voelt.

Moeder Weigert Haar Dochter Suiker Te Laten Eten – Kijk Nu Eens Hoe Ze Er 2 Jaar Later Uit Ziet

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

39330cookie-checkMoeder weigert haar dochter suiker te laten eten – kijk nu eens hoe ze er 2 jaar later uit ziet

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven