Niemand weet waarom deze bruid en bruidegom in het ziekenhuis zijn – Dan wijzen ze naar een kamer en iedereen barst in tranen uit

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Lisa en Robert hadden hun droombruiloft gepland met veel gasten, eten, gezang, en veel dansen. Maar toen veranderden hun plan opeens. Het echtpaar besloot de bruiloft in het ziekenhuis te houden, zodat Lisa’s eerste dans net zo speciaal zou zijn als ze zich had voorgesteld. …

Niemand weet waarom deze bruid en bruidegom in het ziekenhuis zijn – Dan wijzen ze naar een kamer en iedereen barst in tranen uit Lees verder »

Lisa en Robert hadden hun droombruiloft gepland met veel gasten, eten, gezang, en veel dansen. Maar toen veranderden hun plan opeens.

Het echtpaar besloot de bruiloft in het ziekenhuis te houden, zodat Lisa’s eerste dans net zo speciaal zou zijn als ze zich had voorgesteld.

Nadat ze besloten te trouwen, begonnen Lisa Wilson en Robert Pantoja met het voorbereiden op hun grote dag.

Maar op een dag, was de bruid niet meer geïnteresseerd in de grote plannen voor deze dag.

Ze besloot dat de bruiloft niet meer in een grote ruimte gehouden zou worden, en ze wou geen grote gastenlijst meer.

In plaats daarvan, wou ze dat haar bruiloft meer betekenis zou hebben voor zowel haar als Robert’s familie – en helemaal voor haar vader.

De vader van Lisa had kanker en lag in het ziekenhuis. En een bruiloft zonder haar vader was het laatste wat Lisa wou. Hij was tenslotte wel de man die haar leven had gegeven, haar had leren fietsen, en haar steunde door dik en dun. Lisa dacht na over hoe ze op haar grote dag toch kon genieten van de aanwezigheid van haar vader en kwam toen op een idee, die dat probleem zou oplossen.

Lisa en Robert zouden gaan trouwen in het ziekenhuis waar de vader van Lisa lag.

Lisa kon zich geen bruiloft voorstellen zonder hem, dus hielden ze de ceremonie in de ziekenkamer van haar vader. Waarna Lisa en haar vader samen de eerste dan deelden.

“Ik vroeg hem, ‘Pappa, ik wil mijn vader-dochter dans met je doen.’ Waarop hij zei, ‘Ik kan niet dansen’, waarop ik weer zei, ‘Dat hoeft niet. Ik wil dansen met je handen,'” zo vertelde Lisa aan CBS.

Deze fotos hebben ervoor gezorgd dat de tranen langs mijn wangen liepen. De manier waarop Lisa en haar vader elkaar aankijken is zo prachtig – En ik ben echt blij voor hun dat ze deze grote dag samen door hebben kunnen brengen.

https://youtu.be/tsJv5m8ovLU

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven