Niemand wist dat Daisy zwanger was van een tweeling, en dat ze beide tegen alle verwachtingen in het zouden overleven!

Toen Jenni haar geliefde merrie Daisy op het punt stond te bevallen van haar eerste veulen, had Jenni hoge verwachtingen. Maar die dag liep niet zoals ze verwacht had. Het verliep vele malen beter dan ze verwacht had! In het onwaarschijnlijke geval dat een merrie zwanger is van twee veulen, komt het vaak voor dat …

Niemand wist dat Daisy zwanger was van een tweeling, en dat ze beide tegen alle verwachtingen in het zouden overleven! Lees verder »

Toen Jenni haar geliefde merrie Daisy op het punt stond te bevallen van haar eerste veulen, had Jenni hoge verwachtingen. Maar die dag liep niet zoals ze verwacht had. Het verliep vele malen beter dan ze verwacht had!

In het onwaarschijnlijke geval dat een merrie zwanger is van twee veulen, komt het vaak voor dat er één hiervan het niet overleefd. Maar Daisy had gigantisch veel geluk.

Daisy was zeven dagen over de verwachtte bevallingsdatum heen, toen Jenni en haar collega’s van de fokkerij Saratoga Stud in Zuid-Afrika besloten haar te onderzoeken. Dat was het moment dat Jenni en haar collega’s zagen dat Daisy meteen zou bevallen. Ze kwamen precies op tijd om Daisy te helpen bij haar bevalling van haar eerste veulen, Don Quixote.

Hij was erg gezond toen hij geboren werd, maar ze waren erg verrast toen ze zagen hoe klein hij was, helemaal omdat Daisy haar buik erg was gegroeid in de laatste fase van haar zwangerschap.

Ondanks het enthousiasme rondom de geboorte van Don Quixote, begonnen Jenni’s honden die dichtbij stonden opeens te blaffen. Toen Jenni zich weer omdraaide naar Daisy toe, zag ze tot haar verbazing dat Daisy aan het bevallen was van haar 2de veulen.

Wil je dit verhaal verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven