Oksana overleefde tegen alle verwachtingen in – Nu is de hele wereld in de ban van haar bijzondere verhaal!

Je moet nooit je dromen opgeven, want met hoop en hard werken is alles mogelijk. Vraag het maar aan Oksana. Vanaf haar geboorte, is het een en al vechten geweest voor Oksana – Maar deze jonge vrouw wist zich door elke nachtmerrie heen te vechten, en verrichten wonderen tegen alle verwachtingen in, omdat niemand dacht …

Oksana overleefde tegen alle verwachtingen in – Nu is de hele wereld in de ban van haar bijzondere verhaal! Lees verder »

Je moet nooit je dromen opgeven, want met hoop en hard werken is alles mogelijk.

Vraag het maar aan Oksana.

Vanaf haar geboorte, is het een en al vechten geweest voor Oksana – Maar deze jonge vrouw wist zich door elke nachtmerrie heen te vechten, en verrichten wonderen tegen alle verwachtingen in, omdat niemand dacht dat dit überhaupt mogelijk was.

Oksana Bondarchuk was op 19 juni 1989 geboren in Khmelnitsky, Oekraïne, met een aantal geboorte afwijkingen.

Het meisje miste haar scheenbeen, en had één been dat korter was dan de andere. Ze had 6 tenen aan elke voet en miste haar duimen. De gebreken waren hoogstwaarschijnlijk te wijten aan het Tsjernobyl incident 3 jaar daarvoor.

Oksanas ouders verlieten hun dochter – en de jaren die daarop volgde was Oksana gedwongen om van het ene weeshuis naar het andere weeshuis te verhuizen. Haar jeugd was gekenmerkt door armoede, honger, en geweld.

Maar op een dag nam haar leven een drastische wending. Gay Masters, een logopedist uit Buffalo, in de Verenigde Staten, besloot Oksana te adopteren. Ze schreef dat haar eerste ontmoeting met Oksana, eentje was die ze niet snel meer zou vergeten.

“Ik keek naar de foto en ik wist meteen dat zij onze dochter zou worden,” vertelde Gay aan neinvalid.ru.

Wil je dit aangrijpende verhaal verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven