Om zijn duistere verleden achter zich te laten onderging hij 25 operaties – Zijn verandering had niemand zien aankomen!

Om Zijn Duistere Verleden Achter Zich Te Laten Onderging Hij 25 Operaties – Zijn Verandering Had Niemand Zien Aankomen!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Bryan Widner was pas 14 jaar oud toen hij een “skinhead” werd. Hij wou op deze manier indruk maken op een familielid, en begon zo een 16 jarig bestaan in een duistere, racistische en gewelddadige wereld.

Bryon’s leven stond vanaf dat moment in het teken van “white power” en recht-extremisme. Verder was hij ook de mede oprichter van een blanke racistische organisatie, genaamd “Vinlanders Social Club”.

De groep werd al snel bekend om zijn extreme geweld, en was op een gegeven moment een van de snelst groeiende blanke racistische organisaties in de Verenigde Staten.

Één van Bryon’s familieleden zat bij een “white power” beweging, en zorgde ervoor dat Bryon deze idealen overnam. Bryon had al snel zijn gezicht onder getatoeëerd met rechts extremistische symbolen, en begon aan een leven van geweld, drugs en gevangenisstraffen.

Maar Bryon zegt dat hij zich realiseerde dat hij niemand haatte, hij haatte zichzelf maar projecteerde dat op anderen.

Nu heeft Bryon vaak nachtmerries over de mensen die hij kwaad heeft aangedaan. Hij heeft vele mensen aangevallen, en is bezorgd dat er iemand door zijn doen permanent invalide is geraakt.

Om Zijn Duistere Verleden Achter Zich Te Laten Onderging Hij 25 Operaties – Zijn Verandering Had Niemand Zien Aankomen!

Bryon’s keer punt kwam in 2005 toen hij zijn vrouw Julie ontmoette op een concert. Zij was ook lid van een blanke racistische beweging, en ze werden verliefd en trouwden een jaar later. Julie had 4 kinderen van een voorgaande relatie, en niet veel later kregen Bryon en Julie samen ook een kind.

Wil je dit ontroerende verhaal verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

25140cookie-checkOm zijn duistere verleden achter zich te laten onderging hij 25 operaties – Zijn verandering had niemand zien aankomen!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven