Om zijn duistere verleden achter zich te laten onderging hij 25 operaties – zijn verandering had niemand zien aankomen

Om Zijn Duistere Verleden Achter Zich Te Laten Onderging Hij 25 Operaties – Zijn Verandering Had Niemand Zien Aankomen!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Maar na een aantal gesprekken met het echtpaar had Roy het gevoel dat ze anders waren dan anderen. Na een paar weken besloot Roy om naar Michigan toe te gaan en met hun af te spreken. En dat was het moment waarop hij besloot iets te doen wat zeer ongebruikelijk was.

Om Zijn Duistere Verleden Achter Zich Te Laten Onderging Hij 25 Operaties – Zijn Verandering Had Niemand Zien Aankomen!

Roy vroeg aan het SPLC om een donor te zoeken voor Bryon, die alle kosten zou willen vergoeden voor het verwijderen van de tatoeages die over zijn hele gezicht zaten.

Roy had geen hoge verwachtingen. Maar Bryon had toegezegd om op de jaarlijkse “Skinheid Intelligence Network” conferentie van het SPLC te spreken. Op deze conferentie waren politiemensen vanuit het hele land aanwezig.

Ondertussen werd het leven moeilijker voor de familie. Bryon had nog steeds moeite met het krijgen van een baan, en werd nog steeds bedreigd. Het werd zelfs zo erg dat ze moesten verhuizen.

Een paar maanden later belde Roy op, om te zeggen dat er een vrouw was die de operaties voor Bryon wou betalen. Er zaten alleen echter een paar voorwaarden aan vast.

Wil je dit ontroerende verhaal verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

25140cookie-checkOm zijn duistere verleden achter zich te laten onderging hij 25 operaties – zijn verandering had niemand zien aankomen

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven