Op deze foto vist een vader met zijn 6-jarige zoon – Minuten later sterft hij als een held

Er is niks beters dan even naar de natuur te gaan om het drukke stadsleven even achter je te laten. Vader Malik Williams hield ervan om buiten te zijn en wou graag deze liefde voor de natuur overbrengen op zijn 6-jarige zoon, Jaden. Samen met de moeder, Heather en hun pasgeboren baby, Joziah, gingen ze …

Op deze foto vist een vader met zijn 6-jarige zoon – Minuten later sterft hij als een held Lees verder »

Er is niks beters dan even naar de natuur te gaan om het drukke stadsleven even achter je te laten.

Vader Malik Williams hield ervan om buiten te zijn en wou graag deze liefde voor de natuur overbrengen op zijn 6-jarige zoon, Jaden.

Samen met de moeder, Heather en hun pasgeboren baby, Joziah, gingen ze op pad om lekker te gaan vissen op een dag in juni.

Malik had een moeilijke jeugd gehad. Hij was geadopteerd toen hij nog een baby was, en op het moment dat hij 18 werd, werd hij door zijn adoptieffamilie op straat gezet. Hij had moeite met een vaste baan te vinden, maar één ding is zeker. Hij was een goede familievader en zijn kinderen waren zijn alles.

Malik en zijn vriendin Heather hadden hun twee kleine jongens meegenomen naar een meer dichtbij hun huis. Malik en de 6-jarige Jaden gingen vissen terwijl Heather in de auto Joziah borstvoeding aan het geven was.

De 16-jarige Riley Gomez was ook toevallig bij het meer. Hij hield ervan om fotos te maken en hij maakten een paar fotos van Malik en Jaden terwijl ze op de steiger stonden.

“Ik zag dat deze vader en zoon een band op aan het bouwen waren. Ik vond het erg mooi om te zien,” zo vertelde Gomez aan Today. “Ze waren niet echt aan het praten. Zijn zoon zat op de steiger een Pepsi te drinken, en keek naar zijn vader en het meer.”

Maar toen hij de vader en zoon fotografeerde, had hij nooit kunnen weten dat dit de laatste foto van Malik zou zijn. Een tragedy stond klaar om te gebeuren.

Heather hoorde Malik Jaden’s naam roepen. Het jonge jongetje was per ongeluk in het water gevallen. En ook al kon Malik niet zwemmen besloot hij alsnog in het water te springen om zijn zoon te redden. Een omstander schoot snel te hulp om Jaden uit het water te halen.

Maar toen de omstander Malik wou redden, was hij Malik al verdwenen met de sterke stroming.

“Hij twijfelde geen seconde. Hij zou alles voor Jaden gedaan hebben,” zo vertelde Heather aan Today terwijl ze haar tranen in bedwang moest houden.

Heather’s enige geruststelling in deze donkere tijden zijn de prachtige fotos die door een vreemde van Malik en Jaden zijn gemaakt.

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven