Hij was er kapot van dat zijn vader overleed in dienst. Deze fotograaf besloot hem het mooiste cadeau te geven wat hij zich kon wensen!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

De 9-jarige Ethan Vincent heeft altijd opgekeken naar zijn moedige vader die werkte als politieagent. Zijn vader was de dragende kracht, zowel in zijn familie, als voor het dorp waar ze woonde.

Echter, de vader van Ethan werd niet lang geleden vermoord op klaarlichte dag. Weer was er iets verschrikkelijks gebeurd, zonder echt een reden. Zinloos geweld. Zijn vader werd herdacht als een held. De moeder van Ethan wilde echter een speciaal eerbetoon maken aan haar man, en vader van haar zoon. Ze nam contact op met een geweldige fotograaf en artiest genaamd April Reeves. Ze hadden iets bijzonders in gedachte.. Het eindresultaat bracht tranen in mijn ogen. Je ziet Ethan op de foto’s staan met de politiehoed van zijn vader, maar in de foto’s zie je ook zijn vader, wakend over de familie ten alle tijden. Hij mag er misschien niet meer zijn, maar hij zal nooit vergeten worden.

Ethan zijn moeder wilde wat foto’s met hem nemen waarbij hij zijn vader’s hoed vasthoudt.

Eer1

Ga naar de volgende pagina om de rest te zien..

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15400cookie-checkHij was er kapot van dat zijn vader overleed in dienst. Deze fotograaf besloot hem het mooiste cadeau te geven wat hij zich kon wensen!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven