Deze pasgeboren tweeling heeft maar 11 dagen geleefd, maar wacht tot je alle foto’s ziet…

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Lindsay was al 23 weken zwanger toen de doktoren haar, en haar man, Matthew iets vertelden wat geen enkele ouder zou willen horen: één van haar kinderen had ernstige hartproblemen en zou hoogstwaarschijnlijk doodgeboren worden. Het koppel had al lange tijd veel moeite geïnvesteerd om …

Deze pasgeboren tweeling heeft maar 11 dagen geleefd, maar wacht tot je alle foto’s ziet… Lees verder »

Lindsay was al 23 weken zwanger toen de doktoren haar, en haar man, Matthew iets vertelden wat geen enkele ouder zou willen horen: één van haar kinderen had ernstige hartproblemen en zou hoogstwaarschijnlijk doodgeboren worden.

Het koppel had al lange tijd veel moeite geïnvesteerd om kinderen te krijgen, en waren dan ook erg enthousiast toen ze te horen kregen dat ze een tweeling zouden krijgen, een jongetje en een meisje. Dus toen het nieuws over hun zoontjes hartproblemen aan het licht kwam, kwam dit extra hard aan bij het koppel.

Maar het bleek dat hij een echte doorzetter was.

Afgelopen december werden William en zijn zusje Reagan geboren. Beide werden geboren tegen alle verwachtingen in. Maar ook al zag het jongetje er gezond uit, klopte zijn hart niet zoals dat normaal gesproken doet. De doktoren verwachtten dat hij maar een week zou leven, en dat ze er niks tegen konden doen.

De ouders van William waren er helemaal kapot van, maar ze besloten het beste eruit te halen met de korte tijd die ze nog samen met hun zoontje hadden.

Ze wouden zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen en ze lieten de fotografe Lindsey Brown een familie portret schieten.

“Het was echt prachtig om ze de hele tijd samen te zien. Ze zagen er samen echt perfect uit. Je zou echt nooit geweten hebben dat er iets mis zou zijn met de kleine Will,” vertelde Lindsey Brown aan CNN.

Wil je dit aangrijpende verhaal verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven