Russische fotograaf legt een prachtig ouder koppel vast, en laat zien dat liefde sterker is dan tijd

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Soms voelt het net alsof we in een maatschappij leven waar er wordt neergekeken op het ouder worden. Het lijkt erop of veel mensen denken dat ouder worden gelijk staat aan een leven zonder nieuwe ervaringen, plezier of verliefd worden. Liefde is tijdloos en relaties …

Russische fotograaf legt een prachtig ouder koppel vast, en laat zien dat liefde sterker is dan tijd Lees verder »

Soms voelt het net alsof we in een maatschappij leven waar er wordt neergekeken op het ouder worden. Het lijkt erop of veel mensen denken dat ouder worden gelijk staat aan een leven zonder nieuwe ervaringen, plezier of verliefd worden.

Liefde is tijdloos en relaties die al decennia bestaan zijn meestal ook het sterkst. Mijn ouders zijn meer dan 40 jaar lang al samen, en ook al maken ze af en toe ruzie, kun je de band die ze hebben nergens mee vergelijken.

Het is jammer dat we niet vaker liefde bij ouderen zien in films of op billboards. Iemand die dezelfde mening deelt is de Russische fotograaf Irina Nedyalkov. Een tijdje terug, nam ze prachtige fotos van een ouder koppel aan het strand.

Het was pas toen ze de fotos op Facebook plaatsten dat er opeens duizenden mensen deze fotos van een ouder koppel die hun intiemere momenten met elkaar deelden, massaal likeden en deelden. Deze fotos zijn al over de hele wereld gedeeld en hebben veel positieve feedback ontvangen. Mensen schijnen erg dol op deze fotos te zijn.

Bekijk hieronder de prachtige fotos van de Russische fotograaf, en laat ons weten wat jij hiervan vindt:

Wil je nog meer prachtige fotos zien? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven