Ze bakt een taart voor een nieuwe klant – als hij arriveert verwacht ze nooit wie deze klant is!

Mary Pat Seiss werkt als een banketbakker bij Oakmont Bakery in Pittsburgh, Pennsylvania. De bakkerij heeft veel vaste klanten, Maar vorig jaar ontving Mary pat een bestelling van een wel hele speciale klant. Een klein meisje genaamd Kelly zou 6 jaar oud worden, en Mary Pat was gevraagd om een geschikte taart te bakken voor …

Ze bakt een taart voor een nieuwe klant – als hij arriveert verwacht ze nooit wie deze klant is! Lees verder »

Mary Pat Seiss werkt als een banketbakker bij Oakmont Bakery in Pittsburgh, Pennsylvania. De bakkerij heeft veel vaste klanten, Maar vorig jaar ontving Mary pat een bestelling van een wel hele speciale klant.

Een klein meisje genaamd Kelly zou 6 jaar oud worden, en Mary Pat was gevraagd om een geschikte taart te bakken voor haar verjaardag.

Wat deze bestelling nog specialer maakten was dat Kelly kanker had, een ziekte die Mary Pat maar al te goed kende.

Toen Mary Pat nog maar 6 jaar oud was werd er leukemie bij haar vastgesteld. Na 2 jaren van behandeling, was de ziekte behandelt. Maar een jaar later kwam het helaas weer terug.

2 jaar later, toen Mary Pat 11 jaar oud was, was ze eindelijk genezen verklaard. Haar kanker bleef in remissie staat 10 jaar lang, tot Kerst 2009, toen Mary Pat opnieuw te horen kreeg dat ze leed aan kanker.

De ziekte wou maar niet weggaan.

1

Sindsdien vecht Mary Pat nog steeds tegen de kanker.

De hevige strijd die ze leverde werd nog moeilijker, op het moment dat haar 2 broers, waar ze heel hecht mee was verhuisde.

Mary Pats moeder zei hierop het volgende; “Naarmate iedereen ouder wordt, gaan ze vaak hun eigen leven leiden, en verhuizen, maar zij zit helaas thuis te vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Het is erg moeilijk voor haar. Het is erg zwaar om de enige overgebleven te zijn in huis, en tegen deze ziekte te moeten vechten.”

2

Wil je dit ontroerende verhaal verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven