Deze timmerman vindt een grafkist van een kind begraven onder een huis – Wat hij dan ziet bezorgd hem de schrik van zijn leven!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Wanneer je jou huis laat renoveren hoop je altijd dat de aannemer niet voor een onaangename verrassing komt te staan. Toch is het niet ongebruikelijk dat zo’n aannemer waterschade, kapotte kabels, of andere onplezierige dingen zoals termieten tegenkomt, en dat muren en vloeren open gemaakt …

Deze timmerman vindt een grafkist van een kind begraven onder een huis – Wat hij dan ziet bezorgd hem de schrik van zijn leven! Lees verder »

Wanneer je jou huis laat renoveren hoop je altijd dat de aannemer niet voor een onaangename verrassing komt te staan. Toch is het niet ongebruikelijk dat zo’n aannemer waterschade, kapotte kabels, of andere onplezierige dingen zoals termieten tegenkomt, en dat muren en vloeren open gemaakt moeten worden.

Maar toen een familie in San Francisco te horen kreeg wat de bouwvakkers in hun huis hadden aangetroffen tijdens een renovatie, kreeg de familie de schrik van hun leven. Ze vonden een kist net groot genoeg voor een kind onder hun huis. De kist had een glazendeksel – en iedereen kon goed zien dat er een lichaam van een dode 2-jarige in lag.

Geshockeerd en nieuwsgierig, vroeg de familie zich af wie dit kleine meisje was – en nu een jaar later, is de waarheid eindelijk boven water gekomen.

De kist die onder hun huis was gevonden kwam uit de 19de eeuw. Het was kompleet luchtdicht en het lichaam van het meisje was goed gepreserveerd gebleven. Door het glas kon je nog steeds haar gezicht zien en dat ze een boeket bloemen vasthad in haar handen.

Erick Karner woont in het huis waar het meisje was gevonden, en had meteen contact opgezocht met zowel de politie als de “Garden of Innocence”, een organisatie die begrafenissen organiseert voor ongeïdentificeerde en verlaten kinderen.

Het bleek dat het stuk land waar het huis van Ericka op gebouwd was, een oude begraafplaats was tot 1930. Daarna is het stuk land omgetoverd tot een woonwijk en zijn alle graven verplaatst. Maar ze waren deze kist van het kleine meisje vergeten.

De “Garden of Innocence” noemde het meisje Miranda en begroeven haar opnieuw op een andere begraafplaats. Maar ze wisten nog steeds niet wie ze was. Dus ze bleven nog steeds zoeken naar de identiteit van het meisje.

Wil je dit verhaal verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven