Toen Noah werd geboren kon hij maar 2 procent van zijn hersenen gebruiken – 4 jaar later laat hij aan de wereld zien dat alles nog mogelijk is!

Toen Shelly en haar man Rob te horen kregen dat Shelly zwanger was, kregen ze tegelijkertijd nog iets te horen, wat geen ouder ooit zou moeten horen. Op de echofoto van de baby was te zien dat hun ongeboren kind aan een waterhoofd leed. Dit houdt in dat de holtes in de hersenen gevuld zijn …

Toen Noah werd geboren kon hij maar 2 procent van zijn hersenen gebruiken – 4 jaar later laat hij aan de wereld zien dat alles nog mogelijk is! Lees verder »

Toen Shelly en haar man Rob te horen kregen dat Shelly zwanger was, kregen ze tegelijkertijd nog iets te horen, wat geen ouder ooit zou moeten horen.

Op de echofoto van de baby was te zien dat hun ongeboren kind aan een waterhoofd leed. Dit houdt in dat de holtes in de hersenen gevuld zijn met teveel vloeistoffen.

Normaal gesproken kan deze ziekte behandeld worden, en zelfs als je niet helemaal gezond bent, is het mogelijk om met deze aandoening te leven. Maar in dit geval, hadden het grote aantal vloeistoffen het brein van de baby zwaar aangetast. Dit zorgde ervoor dat het brein zich niet zo ontwikkelde, zoals het eigenlijk hoort.

Er zou maar een kleine kans aanwezig zijn dat de baby überhaupt meer dan een paar dagen na de geboorte zou overleven, en als hij dit zou mogen overleven, dan zou de baby geen goed leven meer kunnen lijden door alle complicaties. Om deze redenen adviseerde de doktoren dan ook aan Shelly en Rob, om een abortus te nemen.

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven