Deze tweeling wordt geboren met ieder een andere huidskleur – Als je ziet hoe ze er 18 jaar later uitzien zul je versteld staan!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Donna Aylmer kreeg tranen van geluk toen ze te horen kreeg dat ze in verwachting was van een tweeling. Maar na de bevalling, keek ze raar op toen ze de twee pasgeboren meisjes zag. Één van de meisjes, Lucy werd geboren met rood haar, blauwe …

Deze tweeling wordt geboren met ieder een andere huidskleur – Als je ziet hoe ze er 18 jaar later uitzien zul je versteld staan! Lees verder »

Donna Aylmer kreeg tranen van geluk toen ze te horen kreeg dat ze in verwachting was van een tweeling.

Maar na de bevalling, keek ze raar op toen ze de twee pasgeboren meisjes zag.

Één van de meisjes, Lucy werd geboren met rood haar, blauwe ogen, blanke huidskleur en sproeten. Het 2de meisje, Maria werd geboren met een getinte huid, bruine ogen en zwart krullend haar.

Iedereen in de familie was erg verbaasd toen ze deze 2 totaal verschillende meisjes zagen.

Zoals je kunt zien in de foto hieronder, was het verschil tussen de meisjes vanaf het begin al gigantisch.

De hele situatie was voor zowel Donna als tal van andere een mystery – Maar de wetenschappelijke verklaren is eigenlijk best wel simpel.

Donna’s etnische achtergrond is half Jamaicaans, en half Engels – Terwijl de vader’s etnische achtergrond volledig Engels is.

Lucy en Maria zijn een 2-eiiege tweeling, dit houdt in dat er 2 verschillende eitjes zijn bevrucht, door 2 verschillende spermacellen.

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven