Vader is verrast door de opgeruimde en schone kamer van zijn zoon – maar 1 minuut later vind hij deze brief…

Vader Is Verrast Door De Opgeruimde En Schone Kamer Van Zijn Zoon  – Maar 1 Minuut Later Vind Hij Deze Brief…
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Elke ouder van een tiener maakt zich van tijd tot tijd wel eens zorgen dat hun kind misschien wel met de verkeerde mensen zou omgaan. Dus ik kan me niet voorstellen wat er door het hoofd liep van deze vader toen hij een brief van zijn zoon zag die hem vertelde dat hij was weggelopen met zijn oudere vriendin.

Niet alleen de tiener vriendin te overtuigen hem dat marihuana is niet zo slecht, ze was ook zwanger. Gelukkig, hoewel, de vader was in staat om de rest van de brief van zijn zoon te lezen en erachter te komen wat de tiener eigenlijk wilde zijn vader vertellen.

Toen hij voorbij de kamer van zijn tiener en merkte dat het was verdacht schoon, de vader wist meteen dat er iets mis was. Zelfs het bed was gemaakt, wordt gevraagd hem in de kamer te gaan en hebben een kijkje. Al snel vond hij een brief met de vermelding “Papa, ‘en toen hij de brief opende, kreeg hij de schok van zijn leven.

De man zoon schreef hem een ​​lange brief over hoe hij was weggelopen met zijn oudere vriendin en dat hij wist dat de ouders haar niet zouden accepteren. Maar het werd alleen maar meer schokkend vanaf daar.

Lees het hier:

“Lieve papa. Het is met grote spijt en verdriet dat ik u schriftelijk moest ik vertrek met mijn nieuwe vriendin, want ik wilde een scene met papa en vermijd je ik heb het vinden van echte passie met Stacy, en ze is. zo mooi, maar ik wist dat je zou niet goedkeuren vanwege haar piercings, tatoeages, strakke motorfiets kleding, en het feit dat ze is veel ouder dan ik, maar het is niet alleen de passie papa, ze is zwanger.

“Stacy zei dat we erg blij zullen zijn. Ze is eigenaar van een aanhangwagen in de bossen, en heeft een stapel brandhout voor de hele winter. We delen een droom van het hebben van veel meer kinderen. Stacy heeft mijn ogen voor het feit opende dat marihuana doesn ’t echt niemand kwaad. zullen we het groeien voor onszelf en de handel met andere mensen in de gemeente-voor alle cocaïne en ectasy we willen. in de tussentijd zullen we bidden dat de wetenschap zal een remedie voor AIDS zo vinden dat Stacy beter kan krijgen. Ze verdient het zeker!

Maak je geen zorgen papa. Ik ben 15, ik weet hoe ik voor mezelf zorgen. Someday, ik weet zeker dat we zullen terugkomen om te bezoeken, zodat je kunt krijgen om uw vele kleinkinderen kennen.

Liefde,
je zoon, Joshua

Postscriptum Papa, geen van de bovenstaande waar is. Ik ben meer dan in het huis van Jason. Ik wilde alleen maar om u eraan herinneren dat er zijn ergere dingen in het leven dan de school rapport dat op de keukentafel. Bel me als het veilig is voor mij om thuis te komen! “

Is het niet geweldig dat had dit gezin een gevoel voor humor! Gelieve te delen deze grap met je vrienden als het ook maakte je aan het lachen!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
17610cookie-checkVader is verrast door de opgeruimde en schone kamer van zijn zoon – maar 1 minuut later vind hij deze brief…

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven