Man heeft een vasectomie laten doen, maar komt er dan achter dat zijn vrouw zwanger is – Hoe hij het haar verteld is prachtig!

Man Heeft Een Vasectomie Laten Doen, Maar Komt Er Dan Achter Dat Zijn Vrouw Zwanger Is – Hoe Hij Het Haar Verteld Is Prachtig!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Nadat Rachel Brummel bevallen was van een derde kind, besloot haar man Tim een vasectomie te laten doen. Maar Tim kwam er al snel achter dat er iets vreemds aan de hand was met zijn vrouw. Ze leek wel opnieuw zwanger te zijn.

Om er zeker van te zijn, smeden tim een geheim plan om hierachter te komen. En toen hij het zeker wist, pakte Tim een camera en onthulde het goede nieuws aan zijn verbaasde en enthousiaste vrouw.

Op een bepaald punt in ons leven, dromen de meeste van ons ervan om kinderen te krijgen. Maar voor Rachel en Tim was deze droom al drie keer uitgekomen. Ze voelden zich compleet als een gezin, dus om ervoor te zorgen dat ze niet nog meer kinderen zouden krijgen, liet Tim een vasectomie doen.

Maar het leek wel alsof hun leven een ander plan voor deze 2 ouders had…

Tim merkte op dat Rachel zich weer gedroeg als in het verleden toen ze zwanger was. Ze was continu hongerig en had op regelmatige basis stemmingswisselingen.

Ondertussen realiseerde Tim zich dat hij vergeten was een vervolg afspraak te maken met de dokter na zijn vasectomie. Dus hij was er niet zeker van of de operatie was gelukt.

Tim’s onderbuik gevoel werd zo sterk, over het feit dat zijn vrouw zwanger zou zijn, dat hij besloot achter de waarheid te komen.

Hij saboteerden het toilet zodat Rachel niet kon doortrekken. Op deze manier zou Rachel niet door kunnen trekken, en zou Tim in staat zijn om haar urine te testen.

Toen Tim het resultaat zag, wist hij dat zijn gevoel klopte. Rachel was echt zwanger!

Tim wist dat Rachel verrast zou zijn, dus hij besloot haar reactie te filmen, terwijl hij haar het goede nieuws bracht.

Toen Rachel thuis kwam, had ze geen idee wat haar te wachten stond. Ze vond een briefje waarop stond, “Aan de moeder van mijn kinderen: Als je ooit bang was dat het leven saai zou zijn, moet je die angst snel opzij zetten, want je bent nu een moeder van 4 kinderen.”

Rachel’s reactie spreekt boekdelen! Deze video is zeker het kijken waard!

https://youtu.be/OP9X1Qu6IQc

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

26770cookie-checkMan heeft een vasectomie laten doen, maar komt er dan achter dat zijn vrouw zwanger is – Hoe hij het haar verteld is prachtig!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven