In de verloskamer kregen ze de schrik van hun leven toen ze geboren werd, maar nu is Marian een succesvol supermodel

Marian Avila uit Spanje is niet het normale model wat je vaak voorbij ziet komen. De dag dat ze geboren werd, werd het erg stil in de verloskamer. Maar één verpleegster zei: “Wat een schattige baby!” Marian werd gediagnostiseerd met het syndroom van down bij de geboorte. Haar moeder besloot bij haar geboorte dat ze …

In de verloskamer kregen ze de schrik van hun leven toen ze geboren werd, maar nu is Marian een succesvol supermodel Lees verder »

Marian Avila uit Spanje is niet het normale model wat je vaak voorbij ziet komen. De dag dat ze geboren werd, werd het erg stil in de verloskamer. Maar één verpleegster zei: “Wat een schattige baby!”

Marian werd gediagnostiseerd met het syndroom van down bij de geboorte. Haar moeder besloot bij haar geboorte dat ze haar nooit anders zou behandelen dan normale mensen.

En dat heeft z’n vruchten afgeworpen. Want vandaag de dag leeft de 22-jarige Marian haar droom als model voor een aantal grote merken in Spanje.

Marian wist al van kleins af aan precies wat ze later wou doen. Als mensen dit aan haar vroegen gaf ze altijd hetzelfde antwoord: “Mijn droom is om model te worden en de catwalk van New York te lopen.”

Naarmate ze ouder werd, liet Marian zien dat haar beperking geen obstakel was bij het behalen van haar droom.

Met behulp van haar geweldige familie, werd Marian opgevoed met het gedachtegoed dat haar beperking nooit een obstakel zou vormen bij het behalen van de doelen in haar leven.

Haar ouders hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat hun dochter haar dromen kon najagen.

Als je het syndroom van down hebt houdt dat in dat je een extra chromosome hebt – dat betekent niet dat je niet het beste uit jezelf kunt halen.

De wereld is nu getuigen van het resultaat van de steun en onvoorwaardelijke liefde van haar familie die ervoor heeft gezorgd dat ze haar levensdroom heeft kunnen behalen.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven